Prati nas

Show

Topla ljudska priča

Bahra i sestra udomljene su kao bebe: Zahvalna sam tim divnim ljudima

Iza njene televizijske slike, krije teška životna borba od samih početaka, uključujući iskustvo odvajanja od roditelja i odrastanja s blizankom u udomiteljskoj obitelji.

Objavljeno

|

Bahra Zahirović, poznata TV osobnost s RTL-a, nedavno je postala viralna na društvenim mrežama zbog svoje iskrene priče o borbi s minimalnom plaćom i nedostatkom vlastitog doma. Iza njene javne slike krije se emotivna povijest, uključujući iskustvo odvajanja od roditelja i odrastanja s blizankom u udomiteljskoj obitelji.
Bahra Zahirović (scr: RTL)

Jedno od najprepoznatljivijih RTL-ovih lica, Bahra Zahirović, posljednjih je dana vrlo komentirana na društvenim mrežama. Razlog tomu je da se požalila kako radi za minimalac kao čistačica te da si, unatoč 28 godina radnog staža, nije uspjela osigurati stambenu nekretninu.

Njena intimna priča odbila se od mnogog kamenog srca, no mnoga je i dotaknula svojom iskrenošću i teškom sudbinom koja ju prati od samog početka života. Između ostalog, ljupka kandidatkinja ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” ima jednojajčanu blizanku Azru s kojom je, kao tromjesečna beba, završila u udomiteljskoj obitelji.

“Odvojili su nas od roditelja, tako da smo već u najranijoj dobi smještene kod udomitelja. Ali koliko god je nekad bilo teško, imale smo sreće, nas dvije nisu razdvojili pa smo ipak imale prilike odrasti skupa” prisjetila se Bahra za RTL i dodala: “Obitelj nam je dala topli dom, školovala nas, dala dobar odgoj i navike života. I danas smo im na tome jako zahvalne, posjećivale smo ih često i kad smo se osamostalile te odselile od njih.”

“Zahvalna sam dobrim ljudima što su nas odgojili i othranili, dali nam dobar primjer kroz život, da završimo škole koje smo odabrali. Da budemo prave žene i da budemo na dobrom putu u svom životu”, rekla je. Dvije sestre danas su nerazdvojne i, kako ističe Bahra, najbolje su prijateljice.

“Moje mišljenje je da smo zbog svega što smo prošle danas tako bliske. Međusobno se podržavamo, branimo i čujemo bar dvaput dnevno. Nikakve loše riječi ne mogu reći o njoj, izvrsna je domaćica i majka, sve pohvale”, kazala je Bahra, kojoj je Azra bila velika potpora kada je sudjelovala u RTL-ovim projektima. “Podržava to što sam se prijavila, misli da sam se dobro predstavila”, zaključila je tada.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.