Prati nas

Show

Život u vjeri

Bahrin prvi Uskrs nakon krštenja: Otići ću na misu i blagoslov hrane

Ljupka kandidatkinja iz gledane emisije ‘Ljubav je na selu’ svim svojim obožavateljima želi sretan Uskrs i puno zdravlja. Za RTL je objasnila što ju je motiviralo za primanje katoličkih sakramenata.

Objavljeno

|

Bahra Zahirović uživa u opuštenom trenutku na klupi u parku, prisjećajući se prvih ljubavnih iskustava i dijeleći mudre savjete o ljubavi i odnosima.
Bahra zahirević (scr: RTL)

Bahra Zahirović (58), zvijezda ruralnog zbiljokaza Ljubav je na selu, sutra će proslaviti prvi Uskrs kao katolkinja. Podsjetimo, sakrament krštenja primila je prošle godine u lipnju.

“Želim provesti Uskrs što sretnije i što ljepše. Pripremit ću jaja u lukovici, a na mom stolu će se naći mladi luk i šunkica. Otići ću na misu i blagoslov hrane”, kazala je za RTL. Istaknula je da želi napraviti savršeni ručak, a otkrila je s kime će provesti Uskrs.

“Bit ću sa svojom prijateljicom i mačkom Mikijem. Neću nigdje putovati. Hoću u miru provesti Uskrs”, objasnila je i poručila: “Svim obožavateljima, svima koji me vole, želim blagoslovljen Uskrs i puno zdravlja.”

Podsjetimo, lani se pohvalila da je primila čak tri katolička sakramenta u jednom danu. “Budući da sam rođena u Hrvatskoj, tu sam odrasla i školovala se, a kao dijete, imala sam priliku ići na misu. Tako sam odgajana od početka svog uzrasta, da se znam prekrižiti Bogu, odlazila sam na Kamenita vrata”, prisjetila se.

“Te sve navike sam stekla kao djevojka i to sam zavoljela. Posvetila sam se tome da odlazim na Kamenita vrata, prošećem po Gornjem gradu. Često sam odlazila na proštenja i shvatila sam da je najbolje da se pričestim”, rekla je simpatična Bahra.

Kako bi ostvarila svoju želju, pohađala je vjeronauk i položila je ispit. “Prihvatila sam da moram proći vjeronauk, prošla sam na ispitu i osjećala sam se ponosno i sretno. Bila sam spremna na to sve i jako sretna što sam primila sve sakramente. Krštenje, Sveta pričet i Sveta potvrda. Još mi samo nedostaje ženidbeni sakrament. Tako se i svećenik šalio, a ja vičem: ‘Ne još’”, objasnila je Bahra, još uvijek razočarana u muškarce.

“To mora biti poseban čovjek s kojim bi ja to odlučila u današnje vrijeme, gledajući u suštinu života i sve primjere, gdje je najviše loših primjera u bračnim zajednicama. Teško se odlučujem na to, ali nikad se ne zna”, rekla je Bahra RTL-u.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.