Prati nas

Show

Voli cvjetiće

Bajker Mijo (58) opet je slobodan: Ne mogu se zaljubiti samo tako

Ipak, zadržao je dobar odnos s ovom kandidatkinjom koja ga je opisivala kao “leptirića koji leti s cvijeta na cvijetić”. Otkrio je da će mu Brankica biti pratnja na jednom vjenčanju na koje ide u travnju.

Objavljeno

|

Mijo otkriva svoju stranu nakon turbulentne veze s Brankom. Ističe njeno ponašanje pred i iza kamera te izražava emotivnu povredu. Govori o ozbiljnoj vezi s Josipom, ističući razlike i planove. Zaključuje da Branka nije zaslužila njegovu ljubav, želi joj sreću, te dijeli svoje ljubavne izazove.
Mijo Bošnjak (scr: RTL)

Mijo Bošnjak, zvijezda ruralnog zbiljokaza Ljubav je na selu, trenutno je slobodan, javlja RTL. Iako je planula iskra između njega i kandidatkinje Branke Kobasić (60), Mijo je odabrao mlađahnu Josipu s kojom je ostvario odnos i prije ulaska u emisiju.

Ipak, čini se da je i ovo ljubavnoj priči došao kraj, a svemu je, prema bajkerovim riječima, kumovala okolina. “Trenutačno nismo skupa. Malo sam u razmišljanju, hoćemo li nastaviti ili ne. Najvjerojatnije će biti prekid. Ako će slušati moje susjede i ostale, onda tu nema pomoći. Nisam tip koji će se zaljubiti tek tako, kod mene to ne prolazi. Volim otvoren odnos”, povjerio se ovaj ljubitelj cvijeća RTL-u.

Što su to zli susjedski jezici govorili 28 godina mlađoj Josipi, za sada, nije poznato, no prisjetimo se kako je Mijo govorio o njoj u studenom prošle godine: “Josipa je dobra osoba. Želi biti sa mnom, imati dijete. Rekao sam joj da želim razmisliti i da i ona razmisli. S Josipom planiram ozbiljno. Svjesna je razlike u godinama. Voli me. Želi biti sa mnom.”

Mijo je ustvrdio da je prije ulaska u emisiju prekinuo s Josipom zbog velike razlike u godinama, no Brankica ga je optuživala da se još viđa s njom za vrijeme emisije. “Kad sam vidio da ništa neće biti s Brankom, vratio sam joj se. Josipa je na svom mjestu. Imala je loših iskustava u ljubavi. Nema nikakvog interesa. Sve je dok ide ide. Kod mene je sve dogovor. Nema svađe i burnih rasprava”, objasnio je farmer.

Spremaju se za svadbu

Branka je u isto vrijeme kazivala u kamere: “Htio je i mene i nju. Htjela sam da mi sve pred kamerama prizna i tu smo se posvađali jer on to nije učinio. Ne volim muljatore, ja sam ušla u ‘Ljubav je na selu’ bez ikakvih repova iza sebe.”

Ipak, zadržao je dobar odnos s ovom kandidatkinjom koja ga je opisivala kao “leptirića koji leti s cvijeta na cvjetić”. Za RTL.hr je sada otkrio kako će mu ona biti pratnja na jednom vjenčanju na koje ide u travnju. “Tako smo obećali prijateljima”, naglasio je Mijo i dodao: “Mi imamo neku posebnu, neobjašnjivu ljubav, ostali smo prijatelji, volimo se čuti, popričamo i sve se to svelo na prijateljski odnos. Možda ona ne bi imala protiv da se uozbiljim, ali zasad to ne mogu učiniti.” Hoće li ovaj novivaroški Apolon i zaljubljenik u vrtlarstvo na kraju sletjeti na Brankičin cvjetić, ostaje nam za vidjeti.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.