Prati nas

Show

Ne krije bol

Jakšićki zavodnik Branko (66) ostavljen je pred oltarom: ‘Slomila mi je srce’

Branko radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine o životinjama i poljoprivredi. Sve što mu nedostaje je žena kojoj će skinuti zvijezde s neba.

Objavljeno

|

U RTL-ovom "Ljubav je na selu," farmer Branko Jurković iz Jakšića traži ljubav s odabranicom Smiljom. Smrt supruge ga je duboko pogodila, a veza s Smiljom postaje zanimljiva nakon što postane njegova "zlatna djevojka." Smilja je oprezna, prisjećajući se prošlih iskustava, a Branko se bori s kompliciranim vezama s drugim kandidatkinjama, poput Ruže iz Švedske. Sve ostaje neizvjesno u ovom agro-reality showu.
Branko Jurković (scr: RTL)

Iako se činilo da je konačno postigao ljubavnu nirvanu, sudbina se opet poigrala s prvim brkom Jakšića. Naime, zvijezda ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, Branko Jurković, ponovno je sam.

Podsjetimo, Branko je obećavao dohvatiti zvijezde s neba kandidatkinji Smilji Livančić (56) iz Pakraca, no ona ga je u konačnici odbila, nesigurna u njegovu vjernost i poštene namjere. Naime, Branko se tijekom snimanja dopisivao s drugim ženama, što mu je Smilja zamjerila. Ipak, obznanio je da je srodnu dušu pronašao tek kad su se ugasile kamere popularne emisije.

“Ona je Mirjana, inače je iz Zagreba. Došla je živjeti k meni. Presretan sam. Volimo se kao mala djeca. Mislim da je to to. Ma, sto posto sam siguran”, govorio je u siječnju pri čemu je detalje fatalnog susreta zadržao za sebe. Činilo se da ga je sve vodilo k Mirjani. Ali, avaj! Nije potrajalo.

“Otišla je, zeznula je sve. Otišla je bez pozdrava”, potvrdio je Branko za RTL te se potužio kako je slomljena srca: “Kada sam ja otišao na posao, ona je otišla. Ne znam zašto. Nismo se svađali. Bili smo jako složni. Zbog svog odlaska me slomila, uništila me. Srce mi je slomljeno, povrijeđen sam.”

Zaručnica ga je, kaže, ostavila na Valentinovo i točno deset dana prije vjenčanja. Naime, trebali su se vjenčati 24. veljače, sve je bilo dogovoreno – matičar, sala, kolači…

“Ponizila me, ne samo pred ljudima, nego i pred Bogom. Da smo se mi svađali, onda bih nešto i rekao. To joj ne mogu nikada oprostiti, a volim je više od sebe”, naglasio je i dodao kako mu je vratila prsten. “A što mi to vrijedi”, utučeno govori Branko. 

“Nisam nikada izgubio vjeru u ljubav iako me srce boli za njom. Srce mi je sišlo u pete, neću se nikada oporaviti. Iznenadila me, ali što ću, život ide dalje”, zaključio je ovaj šarmantni brko.

Podsjetimo, Branko radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine o životinjama i poljoprivredi. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar i iskren te ponekad plane, ali brzo se ohladi. U životu je iskusio i dobro i zlo. Nakon 25 godina braka, iznenadna smrt supruge bacila ga je na koljena. Samoća mu, kaže, teško pada.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.