Prati nas

Show

Leptirići u trbuhu

S Rankom nije imao sreće, ali Stjepan sada ljubi rukometašicu: ‘Nije kao druge’

Stjepan je na završetku popularne emisije priznao kako je pogriješio u odabiru kandidatkinje koju je poveo na romantično putovanje. Umjesto Ranke, trebao je povesti Blanku, kazao je.

Objavljeno

|

Stjepan Runtas ljubi rukometašicu. Konačno je sretan u ljubavi.
Stjepan Runtas (scr: RTL)

Iako je iz agrarnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” izašao bez ljubavne veze, samoborski šarmer Stjepan Runtas (67) nije se odao očajavanju. Naime, već je dva mjeseca u sretnoj vezi, objavio je RTL.

Svoju novu ljubav, upoznao je u trgovačkom centru u Samoboru. “Imam dug jezik i ona je pala na moje riječi”, ispričao je farmer.

Otkrio je da je njegova djevojka bivša rukometašica i da je igrala za Lokomotivu. “Takvu sam ženu tražio. Malo ja boravim kod nje, malo ona kod mene. Ona je osam dana kod mene pa ja kod nje. Ima sina i kćer, a živi u Zagrebu”, rekao je.

Neće zajedno provesti Uskrs. “Ima neke obveze i bit će u Zagrebu. Doći će joj sin i kći. Nema ondje ni puno mjesta za sve nas pa je bolje ovako. Bolje da im ne smetam. Ionako imam društvo kod kuće, svoje prijatelje, uvijek me netko čeka”, istaknuo je za RTL.

No dogovorili su se da će nakon Uskrsa, u ponedjeljak zajedno na put. “Idemo na more, u moju vikendicu na Pagu. Ona će voziti do tamo. Bit ćemo u mojoj vikendici desetak dana”, kazao je i doda da su vrlo slični te da ih ništa ne veže doma pa mogu putovati. “Imala je 30 godina kafić koji je dala u najam. Dođe gore do mene kad se dogovorimo”, rekao je farmer.

Jako mu se svidjela jer nije kao njegove bivše. “Ja ujutro samo skuham kavu, a onda ona svašta odradi u kući. Nije kao neke druge žene. Zasad je s nama sve u redu”, ispričao je. Otkrio je i da ima malo ljubomore. “Ne dozvoljava mi da pričam s drugim ženama. Malo je ljubomorna. Smijem samo pozdraviti. Ne smijem nijednu voditi na piće”, rekao je Stjepan kroz smijeh i priznao da je to opravdano.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.