Prati nas

Vijesti

Izbori 2024

Moćni HDZ-ovac objavio sliku iz obiteljskog albuma

Nositelj liste Hrvatske demokratske zajednice za drugu izbornu jedinicu (HDZ-HSLS-HDS-HNS-HSU) za potrebe kampanje objavio je obiteljsku uspomenu.

Objavljeno

|

Gordan Jandroković objavio fotografiju djeda i bake
foto: privatni album

Šef raspuštenog Sabora Gordan Jandroković (HDZ) na društvenim je mrežama objavio staru-crno bijelu obiteljsku fotografiju ispod koje je napisao: “Ovo je fotografija moje bake i djeda.”

Slika iz prašnjavog albuma tako je postala dijelom kampanje budući da je moćni hadezeovac uz nju vezao i predizborna obećanja. “Kao što su se naši djedovi i bake, ali i roditelji, neumorno i brižno skrbili za našu dobrobit, tako i mi imamo obvezu svima njima osigurati dostojanstven život i u trećoj dobi.”

Siguran u osvajanje naklonosti birača na parlamentarnim izborima 17. travnja, Jandroković piše da će u sljedećem mandatu HDZ mirovine dodatno povećati za 30 posto tako da prosječna sveukupna mirovina dosegne najmanje 750 eura.

Oglas

Usto će poboljšati usklađivanje visine mirovina i plaća s rastom potrošačkih cijena te osigurati uvođenje godišnjeg dodatka za umirovljenike. Jandroković je obećao i ulagati u Centre za starije osobe i u razvoj izvaninstitucijskih usluga za starije.

“No, time naša briga ne prestaje. Naprotiv, odlučni smo stalno raditi na novim politikama i konkretnim mjerama, kako bi svi naši građani u mirovini mogli što ugodnije živjeti. Jer naši umirovljenici to zaslužuju!” zaključuje Jandroković.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.