Prati nas

Show

Romantično

Na vjenčanje Richarda (91) i Pčelice (42), dolazi i bivša supruga Mišica (58)

Iako se bivša i buduća supruga nisu mogle složiti oko datuma vjenčanja, stvari su izglađene. Bivša ipak neće držati zdravicu.

Objavljeno

|

Richard Lugner i njegova bivša supruga, Christina Lugner, Mišica, imaju specifičan odnos. Sudjeluje u Richardovu vjenčanju s Pčelicom, Simone Reiländer, unatoč sukobima oko datuma. Pčelica, Richardova buduća supruga, naglašava Mišicinu važnost.
scr: Heute

Svađaju se i iznova se mire. Austrijski bogataš Richard Lugner (91) i njegova bivša supruga – redateljica Christina Lugner (58), koju od milja zove Mišica, imaju vrlo poseban odnos. Bivši par ima zajedničku kćer Jacky i jednostavno ne mogu jedno bez drugog.

Stoga ne čudi da se Mišica morala uključiti u Richardovo vjenčanje za 49 godina mlađu odabranicu Simone Reiländer (42) koju od milja zove Pčelica. Naime, iako je je vjenčanje zakazano za 1. lipnja, Mišici taj datum nikako ne odgovara.

Razlog je taj što se istoga mjeseca udaje njihova kći Jacky i ne želi da joj otac zasjeni najvažniji dan u životu. Na koncu je, javlja Heute, pobijedila Pčelica i vjenčanje će biti kada ona kaže. Dakle, prvog dana lipnja. Usprkos negodovanju oko datuma, taj će dan uveličati i Mišica, što je iznenadilo mnoge.

“Mišica bi voljela biti nazočna i to ne smeta ni meni ni Richardu. jednostavno je nismo planirali na vjenčanju jer je bivša supruga mog budućeg supruga. Ali budući da njih dvoje još uvijek imaju vrlo poseban i blizak odnos, stvari je valjalo iznova procijeniti”, objasnila je Pčelica novinarima. Jedini uvjet je da ne drži zdravicu pred mladencima i uzvanicima.

Podsjetimo, bogati poduzetnik i Pčelica su se razišli prije dvije godine. Kako je objasnio za Bild, u posljednje vrijeme puno su vremena provodili zajedno i shvatili su da pripadaju jedno drugome. Upravo je on bio taj koji je predložio da obnove odnos, ovoga puta uz više kompromisa.

“Ona je lijepa žena, poslovno sposobna i točna. Zbog toga će preuzeti vodeće funkcije u mom trgovačkom centru Lugner City. Trenutno je menadžerica u Hornbach Baumarkt i dobro poznaje taj posao”, objasnio je Richard novinarima.

Zanimljivo, Pčelica se nikada nije udavala, no iza Richarda je pet propalih brakova. “Želim da bude osigurana ako jednoga dana umrem. Stavit ću je u oporuku”, riječi su poduzetnika koji je težak oko 80 milijuna eura.

Svojim bivšim ženama i djevojkama uvijek je davao slatke nadimke. Zvao ih je Mišica, Bambi, Mucica, Ljubica, Kolibri i Zlatna ribica. Zašto Simone naziva Pčelicom? “Zato što znam da svijet ne bi mogao živjeti bez pčelica jer te životinjice omogućuju život biljkama. Ni ja ne bih mogao živjeti bez Simone”, kratko objašnjava ovaj nepopravljivi romantik.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.