Prati nas

Ljubav

Pčelica

Richard (91) ženi 49 godina mlađu: Stavit ću je u oporuku, ne mogu bez nje!

Ovaj Uskrs bio najsretniji u njegovom dugom životu, budući da su Pčelica, njene dvije mace i dva psa uselili u poduzetnikovu vilu. Upravo je to pokazatelj da se Richard promijenio. Naime, ranije nikada nije dopuštao životinje u svom domu.

Objavljeno

|

Pčelica i Richard (foto: Lugner City Gmbh.)

Ovog puta njihova ljubav će trajati zauvijek! Poduzetnik iz Austrije, Richard “Mörtel” Lugner (91), nakon dugo vremena više ne živi sam. No iznenađenje je da se radi o njegovoj bivšoj djevojci koju od milja zove Pčelica. Vjenčanje je najavljeno za lipanj.

Naime, poduzetnik se od Simone Reiländer (42) odvojio prije dvije godine, no jednostavno više ne može živjeti bez nje. Kako je objasnio za Bild, u posljednje vrijeme su puno vremena provodili zajedno i shvatili su da pripadaju jedno drugome. Upravo je on bio taj koji je predložio da obnove odnos, ovoga puta uz više kompromisa.

“Ona je lijepa žena, poslovno sposobna i točna. Zbog toga će preuzeti vodeće funkcije u mom trgovačkom centru Lugner City. Trenutno je menadžerica u Hornbach Baumarkt i dobro poznaje taj posao”, objasnio je Richard novinarima.

Zanimljivo, Pčelica se nikada nije udavala, no iza Richarda je pet propalih brakova. “Želim da bude osigurana ako jednoga dana umrem. Stavit ću je u oporuku”, riječi su poduzetnika koji je težak oko 80 milijuna eura.

Svojim bivšim ženama i djevojkama uvijek je davao slatke nadimke. Zvao ih je Mišica, Bambi, Mucica, Ljubica, Kolibri i Zlatna ribica. Zašto Simone naziva Pčelicom? “Zato što znam da svijet ne bi mogao živjeti bez pčelica jer te životinjice omogućuju život biljkama. Ni ja ne bih mogao živjeti bez Simone”, kratko objašnjava ovaj nepopravljivi romantik.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.