Prati nas

Show

Ljubav je na selu

Bahra o novim farmerima: ‘Prijavila bih se kod Zlatka, evo i zašto’

Zlatko je simpatični umirovljenik iz Gračeca, bivši vozač tramvaja, koji danas brine o svom vrtu i voćnjaku. Upravo on je, zbog svoje stabilnosti i zbog svojih vještina, najpoželjniji kandidat, smatra veteranka ovog zbiljokaza.

Objavljeno

|

Hoće li se Bahra Zahirović prijaviti u novu sezonu Ljubav je na selu?
Bahra i Zlatko (foto: RTL)

Bahra Zahirović (58), najveća zvijezda ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, za RTL je komentirala farmere koji su se predstavili u najnovijoj sezoni ove televizijske uspješnice.

”Za početak naglasila bih kako svakom farmeru želim da uspješno nađe srodnu dušu da bude sretan i da se nađe u sretnom izdanju”, poručila im je Bahra. ”Vidim da su neki prošli kroz teške trenutke, a neki su vani radili. Mislim da svi imaju kvalitetna razmišljanja te imam osjećaj da su ovi farmeri emotivniji od prijašnjih”, rekla je miljenica publike.

No koji joj je farmer najdraži? “Zlatku dajem veliku podršku, vozio je tramvaj, imao dugo godina brak koji je očito jako dobro funkcionirao. Zna kuhati i puno toga pa treba ženu na mjestu, koja će držati do sebe. I ne biti na mobitelu. Obostrano se treba posvetiti. Jer dok nije bilo telefona ljudi su se više posvećivali jedno drugome, fizički se družili i bili više prisutni u trenutku”, odgovorila je.

Oglas

Na pitanje hoće li se mašiti pera i napisati pismo jednom od farmera kako bismo je i ove godine gledali u “Ljubavi na selu”, Bahra je tajnovito odgovorila: “Nikad ne reci nikad, ako se odlučim svakako bih se prijavila za Zlatka.”

Tko je Zlatko Jakupović (72) koji je zapeo Bahri za oko?

Zlatko je simpatični umirovljenik iz Gračeca, bivši vozač tramvaja, koji danas brine o svom vrtu i voćnjaku, a u slobodno vrijeme, kaže, voli ići po plesnjacima, ali i kuhati. Bio je u braku 24 godine i iz tog braka ima troje odrasle djece.

Nakon smrti supruge, nije bio u ozbiljnoj vezi te vjeruje kako bi u emisiji mogao upoznati dobru ženu od 50 do 65 godina s kojom bi se mogao bolje upoznati, a prijavio se na nagovor prijatelja. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar, neiskvaren i društven. Od buduće odabranice očekuje da zna kuhati, da je uredna, vrijedna, drži do sebe i ne visi po cijele dane na mobitelu. “Za pravu sreću potrebno je dvoje”, ističe Zlatko. 

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.