Prati nas

Show

Ljubav je bol

Mijo (59) o ljubavnom krahu s Josipom: ‘Prevarila me! Možda se opet prijavim’

Imao sam strica koji je živio više od 90 godina i ja sam nekako na njega uporan, tvrdoglav, pokretan i živahan, kaže Mijo.

Objavljeno

|

Mijo Bšnjak iz Ljubavi na selu riznaje kako ga je djevojka Josipa prevarila te da će ljubav potražiti u novoj sezoni RTL-ovog zbiljokaza.
scr: RTL

Mijo Bošnjak, kandidat iz ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” proslavio je 59. rođendan. Ponovno slobodan, nije zaljubljen i traži srodnu dušu, otkrio je u iskrenom razgovoru za RTL.

“Imao sam želju s Josipom, međutim sve se izjalovilo i promijenilo. Pokazala se kao nepouzdana i nevjerna osoba. Nažalost, prevarila me što me povrijedilo i mislim da ću odustati od nje. Što se tiče trudnoće i toga svega, ništa ne znam što je istina, a što nije. Kontaktiramo, ali bez neke prisnosti. Jednostavno, mislim da neću moći preći preko toga”, objasnio je Mijo.

Josipi je, dodaje, nudio sve, a ona mu je uzvratila na ružan način. Sada pak želi upoznati neku drugu, solidnu, živahnu, vedru i veselu osobu. “Vrijednu i urednu koja će se više posvetiti meni, a manje nekakvom naslikavanju, objavama, liveovima, pijankama i izlascima. To mi se ne sviđa. Želim nekoga s kim ću moći zajedno izlaziti i s kim ću se ponositi, a ne da mi se neko nasmije u lice, to je jednostavno nepodnošljivo.”

Oglas

“Neke se stvari i pravila moraju poštovati, tako da ako bude sreće da neku upoznam. Ne tražim previše, samo tražim poštovanje i iskrenost, ne volim laži i takve stvari. Najveća želja mi je da ponovno pokrenem svoj posao. Teško mi je samome s proizvodnjom cvijeća. To je jednostavno nemoguće, ali ne možeš ni s bilo kime ući u nešto što je vrlo ozbiljno”, kazao je farmer o poslovnim planovima.

Godine ga, navodi, nimalo ne plaše, iako ih je naslagao 59. “Imao sam strica koji je živio više od 90 godina i ja sam nekako na njega uporan, tvrdoglav, pokretan i živahan. Ostat ću takav dok god budem mogao. Volim motore, brzu vožnju, zezanciju, prirodu, putovanja. Sam baš i ne volim, ali eto…”

No, možda mu se nova ljubav osmjehne baš u novoj sezoni “Ljubavi na selu”, ako se prijavi. “Možda se javi kakva zgodna, ljepuškasta farmerica. Volio bih se ponovno ići zezati, jer mi sve od toga nedostaje. Ti ljudi su mi prirasli srcu i baš ih želim vidjeti. Možda se ta želja ostvari! Trenutno nisam zaljubljen, slobodan sam, pa eto ako ima koja, neka se javi!” zaključuje vragolasti novivaroški bajker.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.