Prati nas

Vijesti

Kuća strave

Zakopao oca Branislava u boravku da bi mogao primati njegovu mirovinu

Daljnjim kriminalističkim vještačenjem će se pokušati utvrditi je li Branislav D. (79) zaista umro prirodnom smrću.

Objavljeno

|

Otkriveno tijelo muškarca zakopano u kući u Beogradu nakon osam godina; sin priznao prijevaru radi podizanja mirovine. Slučaj prijavili radnici.
scr: Google maps

U prostorije Trećeg osnovnog javnog tužiteljstva u Beogradu jučer je došao D.D. (53), zajedno s dva branitelja kako bi prijavio da je tijekom 2016. godine sam zakopao svog oca u kući. Otac je umro prirodnom smrću i da nikome nije prijavio njegovu smrt.

Naime, dijelovi tijela pronađeni su u kući u Ulici Tošin bunar u Beogradu. Riječ je o muškarcu B.D. (79) koji je posljednji put viđen živ prije osam godina. Kako doznaje Telegraf, slučaj su prijavili radnici koji su radili na kući.

“Osam godina ga nisam vidjela. Kad su me pitali, rekla sam pet-šest, čovjek je otišao u dom…. Sina sam jednom vidjela prije toga i jednom poslije toga. Pitala sam ga za oca, rekao je da je u domu. Rekla sam da bih ga voljela vidjeti. Sin je odgovorio da je senilan, da ne prepoznaje ljude. Bilo mi je čudno da je susjed otišao u dom, a nije se sa mnom pozdravio. Zvao se Branislav”, kazala je za Telegraf jedna susjeda.

Oglas

Telegraf je objavio i snimke jame koja je, po svoj prilici, iskopana u dnevnom boravku, a iz koje su izvučeni ostaci tijela. Oko jame se nalazi sobni bicikl za vježbanje, a sama prostorija obložena je lamperijom.

D.D. je priznao da je to učinio kako bi mogao i dalje podizati očevu mirovinu, a za što je imao od ranije punomoć. Sada ga se tereti za kazneno djelo prijevare, a koje je u potpunosti priznao.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.