Prati nas

Vijesti

Uglavnom hladovina

Radno vrijeme trgovina na Dan antifašističke borbe 22. lipnja 2024.

Prema odredbama Zakona o blagdanima, spomendanima i neradnim danima u Republici Hrvatskoj, Hrvatska od 2002. godine obilježava 22. lipnja kao blagdan – Dan antifašističke borbe. Riječ je o neradnom danu.

Objavljeno

|

Gospođa Morana, trgovkinja s osmijehom i suzama u srcu, suočava se s radnim izazovima i nepravednom plaćom od 670 eura. Kroz 35 godina, trgovci postaju psiholozi, čistači, sve za minimalnu nadoknadu. Sindikati šute dok se Morana pita, kad će trgovci dobiti zasluženo priznanje i pravednu plaću?
ilustracija: S. Bura/mj

Konzum je izvijestio kupce da u subotu na Dan antifašističke borbe, uglavnom neće raditi. Usluga dostave i drive ina također neće biti dostupna.

Ipak, iz Konzuma poručuju da će nekoliko odabranih trgovina raditi te da iste treba potražiti na njihovoj tražilici lokacija na ovoj poveznici.

Lidl, očekivano, neće raditi ove subote i to vrijedi za baš sve poslovnice u svim gradovima Hrvatske.

Oglas

Kaufland je kupcima poručio da u subotu neće otvarati vrata svojih poslovnica, ali će im biti na raspolaganju u nedjelju.

I radnici Plodina će se odmarati, budući da niti jedna poslovnica neće raditi na Dan antifašističke borbe.

Spar i Interspar će otvoriti samo neke svoje poslovnice, a željenu poslovnicu u njeno radno vrijeme možete provjeriti na interaktivnoj karti na ovoj poveznici.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.