Prati nas

Show

Okupana suncem

Bahra: Puno bi mi značilo da se osunčam i okupam, ali apartman je preskup

Baš kao ni većina hrvatskih građana, ni Bahra si ne može priuštiti komotno ljetovanje u apartmanu na Jadranu. Ipak, ljeto će joj biti ispunjeno, što god da se dogodi.

Objavljeno

|

Zašto je Bahra napustila show?
Bahra na udaru morskih valova (scr: RTL)

Zvijezda RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” Bahra Zahirović ovo će ljeto posvetiti sebi. “Nadam se da ste svi spremni otići na godišnji odmor, gdje god želite – more, planine, inozemstvo”, kazala je za RTL.

“Spremam se na godišnji odmor od 15. srpnja. Voljela bih otići na more, ali premala je plaća da bi si mogla priuštiti apartman. No, nadam se da ću si moći to priuštiti. Puno bi mi značilo da se osunčam, okupam, da se nešto lijepo dogodi”, rekla je Bahra.

Prisjetila se prošlogodišnjeg ljetovanja s farmerom Stjepanom. “Sa Stjepanom se ne čujem. Kod njega sam provela nekoliko dana na Pagu, na njegovom imanju na moru. Bilo mi je to lijepo, da sam se mogla okupati i osunčati”, naglasila je.

Oglas

Prije je znala otići na more i s bivšim kandidatkinjama i prijateljicama Irenom i Ines, a sjeća se i ljetovanja kod farmera Valtera. Ovo će ljeto, izgledno je, pronaći alternative za rashlađivanje.

“Što se tiče vrućina i sparina, meni ne smeta normalna vrućina, ali je vlaga problem. Onda mi bude malo teško. Pijem puno vode s limunom, koji će to malo ublažiti, doma se rashlađujem, odem u prirodu, u hladovinu, uvijek se nađe rješenje”, zaključila je.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.