Prati nas

Mozaik

Zapisano u zvijezdama

Horoskop: Ribama se smiješi dobitak, no pripazite na ovaj dio tijela

Ribe, ovaj mjesec donosi vam mnoštvo prilika i izazova. Bilo da ste u dugogodišnjoj vezi ili još uvijek tražite svoju srodnu dušu, vaš instinkt i maštovitost bit će ključni. Zdravlje zahtijeva dodatnu pažnju, posebno kada su u pitanju koljena. Više pročitajte u kompletnom mjesečnom horoskopu za period od 9. srpnja do 9. kolovoza.

Objavljeno

|

Mjesečni horoskop za Ribe.
ilustracija: S. Bura/mj

Ljubav: Ženske Ribe, vaš je detektivski um oštar kao nikad prije! I nakon 40 godina braka, crv sumnje još uvijek vam šapuće da vas partner ne voli dovoljno. Prepustite se tom osjećaju, znate da je drama vaše prirodno stanje.

Slobodne Ribe i “Riboni”, sanjarenje vam je drugo ime, ali zapamtite – život nije engleski roman. Ako ne zasučete rukave i ne krenete u akciju, ništa se neće dogoditi. Nemojte da se dugo toplo ljeto pretvori u dugo usamljeno ljeto. U idućih mjesec dana romantično su vam naklonjene osobe rođene u znaku Lava i Strijelca.

Zdravlje: Vaša Ahilova peta je zapravo koljeno. Pazite da ne dižete teške terete i izbjegavajte nanošenje konjske masti prije izlaska s potencijalnom ljubavi vašeg života, pogotovo ako u svakoj prilici izvikujete da su godine samo broj ili da se osjećate 40 godina mlađe. Savjetujemo lagane šetnje i vježbe koje jačaju koljena, pod nadzorom liječnika, dakako.

Oglas

Posao: Ako radite u mirovini na pola radnog vremena, na poslu ništa novo pod kapom nebeskom. Vašu dobrotu i dalje koriste lukave kolege koje znaju manipulirati ljudima koji ne znaju reći “ne”. Pravo vam budi. S druge strane, nije li to nepresušan izvor jamranja i kukanja koji vas čine tako sretnima? Ta, što biste drugo u životu radili? Zvijezde predviđaju značajan lutrijski dobitak starijoj osobi rođenoj u ovom znaku. Na listiću zaokružite broj 8 i sjetite se nas kada postanete milijunaš ili milijunašica.

Obitelj: Neoženjene i neudane Ribe bit će pod velikim pritiskom obitelji ovog mjeseca. Ako vas članovi obitelji zatraže zajam ili vam predlože ulaganje u njihove “genijalne” poslovne avanture, vaš najbolji potez je bijeg, čak i ako vam osmica donese dobitak na lotu. Doslovno. Ne čekajte ni da završe pitanje. Pohitajte prati kosu ili loviti leptire.

Vrt: Ribe vrtlari posebno trebaju pripaziti na kupusnjače. Iako se čini neizmjerno kompliciranim, vrijeme je da nauče plodored koji će primjenjivati od iduće vrtlarske sezone. Za ovu je već kasno.

Ribe, koristite svoj oštri um da prozrete iluzije koje drugi pokušavaju stvoriti. Zabavite se, igrajte se s njima ako želite, ali budite suosjećajni. I na kraju, život je prekratak za previše ozbiljnosti – smijte se, volite i budite svoji!

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.