Prati nas

Ljubav

Svadbena zvona: Našla je momka 8 godina mlađeg od djeda i ludo ga voli

Usprkos ljubavnom zanosu, okolina na njihovu vezu nije blagonaklono gledala. Mladenkin djed Paul je tek osam godina stariji od njezinog zaručnika i nije mogao shvatiti kako takva veza može funkcionirati.

Objavljeno

|

razlika u godinama
foto: DehennaDavison/Twitter

Da ljubav ne poznaje godine pokazuje i slučaj studentice politologije Dehenne Davisson (24) zvane Dee koja će se u britanskom Hullu uskoro udati za člana vijeća Konzervativne stranke koji je 35 godina stariji od nje. Svojeg je Johna Farehama (59) upoznala kada se je politički aktivirala kao vatrena konzervativka.

Preko ušiju zaljubljeni John ispričao je novinarima da je mlađahnu studenticu snubio četiri mjeseca, a ona mu čak nije ni odgovarala na pozive na kavu. No kad se vratila s prakse u Parlamentu, ljubav je planula. Zaručili su se 2015. godine. John ju je zaprosio ispred svoje stare kuće u Berkshireu.  Usprkos ljubavnom zanosu, okolina na njihovu vezu nije blagonaklono gledala. Mladenkin djed Paul je tek osam godina stariji od njezinog zaručnika i nije mogao shvatiti kako takva veza može funkcionirati.  No ona kaže kako su “godine samo broj” koji nije bitan ukoliko se dvoje ljudi stvarno voli.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.