Prati nas

Vijesti

Vino i riba

HSU: Druge stranke bi se trebale ugledati na nas i brinuti o biračima i kad nisu izbori

Tako unatoč teškoj financijskoj situaciji i svakodnevnim problemima koji nas okružuju djelima pokazujemo da nismo izgubili osjećaj za solidarnost i pomoć onima kojima je to najpotrebnije, piše HSU.

Objavljeno

|

foto: HSU

“Nastavljajući s humanitarnim aktivnostima u ozračju nadolazećeg najvećeg kršćanskog blagdana stanovnicima kontejnerskog naselja u Petrinjinji podijeljeni su prigodni pokloni”, pohvalila se Hrvatska stranka umirovljenika na Facebooku.

Naime, zahvaljujući obrtu Ana iz Rijeke i vinariji Damir Drago Režek iz Plešivice pored Jastrebarskog predstavnici Hrvatske stranke umirovljenika podijelili su jadranske ribice i vino.

“Tako unatoč teškoj financijskoj situaciji i svakodnevnim problemima koji nas okružuju djelima pokazujemo da nismo izgubili osjećaj za solidarnost i pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ovime ujedno nastojimo poslužiti kao primjer ostalim političkim strankama da o svojim biračima treba brinuti kontinuirano, a ne samo za vrijeme predizborne kampanje”, zaključuju iz HSU-a.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.