Prati nas

Povjerljivo

Nešto vas muči? O nečemu razmišljate?  Nešto što niste nikome priznali, a voljeli biste anonimno podijeliti s drugima i vidjeti kakva su njihova razmišljanja? Napišite nam to u donjem obrascu potpuno anonimno, a mi ćemo to novinarski urediti, ilustrirati, objaviti i podijeliti na našim stranicama. Ispričajte nam cijelu priču, sa što više istinitih detalja.

Umjesto imena, upišite nadimak, a u poruci možete napisati i nekoliko riječi o sebi; koliko ste stari (obavezno), obrazovanje, živite li u malom ili velikom gradu… taman toliko da vas možemo zamisliti, a da možete sačuvati svoju privatnost. Unos e-mail adrese nije nužan, no može nam pomoći u slučaju da vam se poželimo javiti povratnom porukom.

Polje za poruku možete proširiti tako da mišem uhvatite njegov donji desni ugao i povučete ga prema dolje. 

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.