Prati nas

Show

8 najpoželjnijih muškaraca iznad 60 godina

Baš poput dobroga vina, ovih 8 slavnih muškaraca s godinama postaju sve bolji. Štoviše, neki od njih sada izgledaju čak i bolje nego na početcima svoje karijere. Donosimo listu bezvremenskih šarmera.

Objavljeno

|

Pierce Brosnan (foto: piercebronsnan.com)

Jedna od najnepravednijih stvari na svijetu je ta da muškarci generalno stare dostojanstvenije nego žene. Obično im treba mnogo manje truda da bi dobro izgledali i u zlatnim godinama pa u većini slučajeva dulje zadržavaju svoj mladenački šarm, piše portal The Richest.

Glumačke zvijezde i ostale poznate osobe imaju prednost da su im dostupni svi najbolji preparati za njegu kože i kose, kao i osobni treneri koji im pomažu da budu u boljoj formi. Iako sredstva protiv bora mogu biti učinkovita, puno leži i u dobroj genetici: ako su vaši roditelji lijepo ostarili, veće su šanse da ćete se i vi dobro izgledati u zrelijim godinama.

Slavni muškarci koje vam predstavljamo vrlo se dobro nose s godinama iako su svi prevalili šezdesetu.

Richard Gere (foto: BigStock)

Richard Gere (foto: BigStock)

Richard Geere, 65

Neki su mislili da će njegov šarm iz velikih hitova 80-ih Američki žigolo i Oficir i gentleman, s vremenom izblijedjeti, ali svojim je kritičarima Geere dokazao suprotno. Uz filmove Zgodna ženja, U posljednjoj fazi, Iskonski strah i mnogima drugima, dokazao je da će njegova dječačka privlačnost još dugo zaluđivati generacije gledateljica.

Pierce Brosnan, 61

Brosnan se prvi put pojavio na televiziji 1982. godine u seriji Remington Steele i publici predstavio svoj irsku privlačnost i dječački šarm. Najveći uspjeh u karijeri zasigurno je uloga agenta Jamesa Bonda kojeg je utjelovio u čak četiri filma i bio peti glumac koji se okušao u toj ulozi. Nedavno je pokazao i svoj glazbeni talent u mjuziklu Mama Mia! Sa bradom i brkovima ili bez njih, Brosnan je još uvijek jedan od najprivlačnijih muškaraca današnjice.

Liam neeson (foto: BigStock)

Liam Neeson (foto: BigStock)

Liam Neeson, 62

Još jedan rođeni Irac, Liam Neeson, široj javnosti je postao poznat nakon uloge u filmu Schindlerova lista. Uslijedile su brojne uloge na filmu i u kazalištu, od kojih svakako valja izdvojiti onu u Ratovima zvijezda: Fantomska prijetnja, zatim u Batman: Početak i Kronike iz Narnije. Neesonova sposobnost transormacije i prigušeni seksipil čine ga miljenikom ženske publike.

Ed Harris, 63

Harris ima jedno od onih lica koje ne stari. Danas izgleda više-manje isto kao i kad je u  sedamdesetima započinjao karijeru na televiziji. Njegove dojmljive izvedbe u filmovima Mjesta u srcu, Apollo 13 i Prekrasni um donijele su mu titulu jednog od najcjenjenijih i najzgodnijih glumaca uopće.

Jeff Bridges (foto: BigStock)

Jeff Bridges (foto: BigStock)

Jeff Bridges, 64

Sin glumca Lloyda Bridgesa i mlađi brat Beau Bridges, mali je Jeff prvu ulogu dobio u showu svojega oca Sea Hunt. Njegova bogata karijera obuhvaća 83 lika kroz čija se tumačenja nametnuo kao jedan od najzanimljivijih glumaca generacije. Baš poput finog vina, Bridgesova privlačnost s godinama postaje samo veća.

Samuel L. Jackson, 65

Jedan od najprepoznatljivijih muškaraca u Hollywoodu, zahvaljujući talentu i zanimljivoj pojavi, odlično se snašao u različitim žanrovima: od drame i komedija do znanstvene fantastike. Uz izuzetak sijede kose, Jackson je vrlo malo ostario od svojih glumačkih početaka. Možda mu uz 185 projekata koliko ih je ostvario, jednostavno nije ostalo dovoljno vremena ostariti.

Jeremy Irons (foto: BigStock)

Jeremy Irons (foto: BigStock)

Jeremy Irons, 65

Dugo prije nego je postao zvijezda holivudskih filmova, Irons je osvajao srca gledateljica u tv mini-seriji Brideshead Revisited iz 1981. S plamtećim pogledom i pravilnim crtama lica, Irons se može tranformirati od zavodničkog do zlokobnog u samo sekundi, nikad ne gubeći svoj prepoznatljivi osmijeh. Irons stari dobro. Mogli bi čak reći da sada izgleda i puno bolje nego na početku karijere.

Michael Douglas, 69

Douglas je pravi primjer kako je genetika moćna: njegov otac Kirk šarmira i u devedesetoj godini. Uz izgled koji podsjeća na slavnog oca, Michael Douglas je započeo karijeru na televiziji da bi se ubrzo prebacio na film. Pamtimo njegova uloge u fiilmovima Fatalna privlačnost, Wall Street i  Sirove strasti. Michael je, baš poput svoga oca, s godinama samo dobivao na privlačnosti i karizmi.

 

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.