Prati nas

Promo

Radionice u POU: vitraji, joga, putovanja…

Pučko otvoreno učilište u Zagrebu poziva vas da im se pridružite na zanimljivim i povoljnim radionicama u zimskom semestru. Upisi se vrše do 7. listopada.

Avatar

Objavljeno

|

foto: BigStock

Pučko otvoreno učilište u Zagrebu poziva vas da upišete neku od radionica ponuđenih u zimskom semestru koji traje od 13.10.2014. do 13.02.2015.

Upisi traju do utorka, 7.10.2014. a možete izabrati neki od sljedećih programa:


 

Strani jezici:

Engleski, njemački, francuski, talijanski i španjolski

Informatička radionica:

Osnove informatike, Internet i Napredni programi

Kreativne radionice:

Oblikovatelj predmeta od stakla – vitrajist

Oblikovatelj suvremenog nakita

Likovna radionica

Hortikultura

Čitateljski klub

Radionica kreativnog pisanja

Opća kultura:

Povijest umjetnosti, različite kulture, arheologija, mitologija, glazbena kultura, religijska kultura…

Psihofizičko zdravlje:

Joga

Thai Chi Chuan

Gimnastika za mozak

Radionice iz psihologije i Psihodrama

 

Članarina za zimski semestar iznosi 700,00 kuna (5 rata American i Diners, Maestro Zg banke i PBZ ili u gotovini kad iznosi 680,00 kuna)

Promotivni programi su 350,00 kuna za semestar.

Svi polaznici kao poklon dobivaju časopis „ Treća mladost“.

Više informacija o programima Pučkog otvorenom učilišta možete dobiti na besplatnom telefonu 0800/321 321 ili na web stranici www.pou.hr.

.

Promo

Ovaj vikend dođite na Made by: Sajam kreativnosti

Ako vam je ikad zasmetala ponuda istih ili vrlo sličnih stvari po buticima u trgovačkim centrima, onda je ovaj sajam mjesto za vas. Kreativci iz Hrvatske i svijeta pokazat će ručno rađen nakit, torbe, odjeću, igračke i slično te će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Razmišljate li o daru za Valentinovo za nekog vama posebnog ili biste sami sebe željeli počastiti nečim unikatnim, ovaj vikend svakako dođite u Europski dom gdje se održava “Made by: sajam kreativnosti“.

Ovaj sajam okuplja umjetnike, kreativce i zanatlije koji vlastitim rukama izrađuju torbe, odjeću, nakit, ukrase, igračke i razne druge stvari kakvih zasigurno nema nigdje drugdje.


Pokretačica ovog jedinstvenog sajma je Ivana Pavlović, i sama autorica začudnih i jedinstvenih torbi, koja nam je rekla malo više o “Made by sajmu”.

“Ovo je već druga godina da izlažemo u Europskom domu. Prošli je sajam bio vrlo uspješan pa smo se opet vratili na isto mjesto. I ove godine, kao i prošle, izlaže tridesetak kreativaca i umjetnika koji se bave najrazličitijim stvarima – od dizajniranja nakita i raznih ukrasa, pa do torbi odjeće i sličnog. Ovdje se može naći za svakoga ponešto tako da je svakako vrijedno zaviriti na sajam.“

Kreativci koji izlažu na sajmu su domaći, ali ima i stranaca. “Okupili smo priličan broj vrlo zanimljivih ljudi koji rade stvarno sjajne stvari. Do kraja 2020. planiramo još nekoliko sajmova. Ove godine predstavljaju se brendovima među kojima su Ayelen, Boody Woody, Bookedo, Brando, Moda Malesh, Pupa Franca, Sartess, Bilja, Onyx, Bowtie wooden style, Oblutak mi priča i brojni drugi, a kompletan popis može se naći na našoj Facebook stranici“, kaže Ivana.

Sajam traje danas i sutra od 10 do 19 sati u Europskom domu u Jurišićevoj 1 u Zagrebu. Ulaz na sajam je za posjetitelje besplatan, a kućni ljubimci su dobrodošli.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP