Prati nas

Show

Sa 67 izgleda mlađe no ikad

Photoshop, estetske operacije, zdrav život ili nešto četvrto? Koja je tajna mladosti nekadašnje tajlandske Miss? Fotografije na Facebooku svjedoče kako Apasra izgleda sve mlađe i mlađe.

Objavljeno

|

Missica izgleda sve mlađe
Apasra Honksakula danas (foto: Facebook)

Gotovo su svi portali prenijeli fotografiju nekadašnje Miss Tajlanda, 67-godišnje Apasre Hongsakule, prve Tajlanđanke koja je osvojila i krunu Miss Universe, a koja je objavljena na njenom Facebooku.

Na objavljenoj fotografiji Apsra izgleda mlađe no ikad pa se svi redom pitaju koja je tajna njenog mladolikog izgleda.

Nakon osvajanje titule Miss, ova se je ljepotica udala, dobila dijete, ali brak nije potrajao. Sada vodi vlastiti salon ljepote. Samački život joj, čini se, vrlo godi. Kaže, mladenački izgled duguje zdravom životu, kvalitetnoj prehrani i tome što nikad ne izlazi na sunce bez da se prvo namaže kremom sa zaštitnim faktorom.

Apasra Hongsakula 1965. godine (foto: Facebook)

Apasra Hongsakula 1965. godine (foto: Facebook)

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.