Prati nas

Promo

Počinje šansonjerski Advent na Zrinjevcu

Posebno mjesto u ovogodišnjem glazbenom programu imaju šansonjeri. U sklopu petodnevnog događanja nastupit će najpoznatija imena domaće šansone kao što su Ibrica Jusić, Hrvoje Hegedušić, Kostadinka Velkovska i Jasna Bilušić.

Objavljeno

|

foto: Advent na Zrinjevcu, PR

Zagrebački Zrinjevac će u subotu 29. studenog ponovo zasjati u čudesnom adventskom ruhu. U sklopu projekta Advent na Zrinjevcu Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult promocija i ove godine pripremaju nezaboravnu zabavu uz bajkovitu blagdansku atmosferu.  Zabavni program počinje  u 18 sati, dok će službeni dio otvaranja s paljenjem lampica početi u 19 sati i 30 minuta. Prodajne kućice na Zrinjevcu će biti otvorene već od 12 sati.

Paljenju adventskih lampica prethodit će izvedbe prigodnih duhovnih i božićnih pjesama zbora Sveti Duh. Za blagdansku atmosferu u rockabilly maniri pobrinut će se Acoustic Mojo, a nastavak večeri će se odvijati uz jazz standarde grupe Marta’s.

Čak 39 kućica će ovog adventa na Zrinjevcu nuditi proizvode poznatih domaćih obrta i renomiranih tvrtki. Drveni ukrasi, igračke,suveniri, prirodna kozmetika, svijeće i drugi prigodni pokloni samo su dio blagdanske ponude. Za atmosferu obilja i bogatu trpezu ponudom tradicionalnih, ali i egzotičnih jela pobrinut će se poznati zagrebački ugostitelji Okrugljak, Vivat, Bonita, Sushi bar, Sora, Stara Preša, Zagrebački plavi i Zagrebačka frajla, dok su za slatki dio blagdanske priče zaduženi Choco bar i In Stilista. Uz tradicionalne blagdanske gastro delicija nuditi će se zanimljiv izbor pjenušaca, rakija, prirodnih sokova i vina. Premijerno ove godine Zagrebačka će pivovara, upotpuniti adventski ugođaj na Zrinjevcu ekskluzivno pripremljenim Božićnim kuhanim pivom, dok će se za ljubitelje bezalkoholnih toplih napitaka pobrinuti Franckova kuća čaja. Naravno, sve to uz prigodni glazbeni program sastavljen od pomno biranih božićnih klasika, hitova i evergreena te nastupa domaćih bendova i izvođača.

Posebno mjesto u ovogodišnjem glazbenom programu imaju šansonjeri. Povodom pedesete godišnjice prve zagrebačke večeri šansone od 8. do 12. prosinca će se održavati manifestacija Šansone na Zrinjevcu. koju sponzoriraju Franck čajevi. U sklopu petodnevnog događanja nastupit će najpoznatija imena domaće šansone kao što su Ibrica Jusić, Hrvoje Hegedušić, Kostadinka Velkovska i Jasna Bilušić.

Radno vrijeme Adventa na Zrinjevcu je svakodnevno od 12 sati, a vikendima od 10 sati, dok glazbeni program s koncertima radnim danom počinje od 18 sati, a vikendima od 11 do 13 te od 20 sati.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.