Prati nas

Promo

Umirovljenicima popust na klizanje na Tomislavcu

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava umirovljenicima daje 50 % popusta na termine klizanja. Standardna cijena termina klizanja je 20 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna. Ledeni park će biti otvoren do 18. siječnja 2015. godine.

Objavljeno

|

Advent u Zagrebu
foto: Advent u Zagrebu PR

Najveća adventska atrakcija u Zagrebu Ledeni park na Trgu kralja Tomislava bit će otvoren i za vrijeme blagdana. Na Badnjak će klizalište biti otvoreno do 17 sati, a na sam Božić od 14 do 23 sata, dok će 26. prosinca raditi u normalnom radnom vremenu od 9 do 23 sata.

Osim Ledenog parka otvorene će biti i kućice Adventa na Zrinjevcu. Tako će se na Badnjak  moći uživati u blagdanskoj atmosferi Zrinjevca uz evergrine grupe L’abeille te bogat izbor kuhanih vina, piva, viskija, punčeva, šampanjaca, domaćih, stranih i rijetkih pića, bakalar i druge prigodne zalogaje do 14.30 sati i navečer od 18 do 03 sata. Na sam Božić kućice na Zrinjevcu bit će otvorene od 17 do 23 sata.


Na obje adventske lokacije bit će živo i na Silvestrovo. Za nezaboravan ulazak u Novu Godinu u raskošno okićenom parku Zrinjevac pobrinut će se grupe Country Guru i Tena & Drama Band.

Zbog brojnih upita starije populacije Ledeni park na Trgu kralja Tomislava umirovljenicima daje 50 % popusta na termine klizanja. Standardna cijena termina klizanja je 20 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna. Ledeni park će biti otvoren do 18. siječnja 2015. godine.

Klizanje na Tomislavcu

foto: Advent u Zagrebu PR

.

Promo

Slušni centar Neuroth na novoj zagrebačkoj adresi

‘Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći.’

Objavljeno

|

Austrijska tvrtka Neuroth u Zagrebu je otvorila slušni centar na novoj atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji. Na adresi Heinzelova 1/a, otvoren je Neuroth slušni centar koji će svojim korisnicima u osvježenom prostoru ponuditi najviše standarde usluge uz potpis ove austrijske tvrtke u stoljetnom obiteljskom vlasništvu.

Cilj tvrtke Neuroth od samih početaka koji sežu u 1907. godinu je skinuti stigmu s osoba oslabljenog sluha i pokazati im koliko život može biti lijep kada čovjek ponovno dobro čuje.


“Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći. Kako se smatramo profesionalcima za sluh, mi u Neurothu taj postupak nastojimo olakšati u što većoj mjeri. Naša nova lokacija je još jedan korak prema većoj dostupnosti prepoznatljive i beskompromisne Neuroth kvalitete”, izjavila je direktorica Neurotha za Hrvatsku, Iva Šimunec.

foto: Promo

Za malene korisnike, na novoj adresi slušnog centra Neuroth nalaze se i stručni dječji akustičari uz koje su koraci prema boljem sluhu i snalaženju jednostavniji i brži.

“Tvrtka Neuroth u Hrvatskoj je prisutna već osam godina i od samih početaka je inicijator promjena i kvalitetnijeg pristupa prema osobama koje se suočavaju s problemima sluha. Mi u grupi potičemo rast i inovacije, a sve su naše aktivnosti ciljano usmjerene prema potrebama klijenata. Neuroth se nalazi na ishodištima dostupnih tehnoloških noviteta i spreman je svojim korisnicima ponuditi samo najbolje za dobar sluh što ćemo nastaviti činiti dijem Europe jer bolje čuti znači i bolje živjeti”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za jugoistočnu Europu.

Otvaranjem slušnog centra Neuroth na novoj lokaciji zatvoren je dosadašnji slušni centar na adresi Kišpatićeva 12, u sklopu zagrebačke bolnice Rebro.

foto: Promo

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP