Advent u Zagrebu
foto: Advent u Zagrebu PR

Umirovljenicima popust na klizanje na Tomislavcu

Autor: • 23. 12. 2014. • Promo3213 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Najveća adventska atrakcija u Zagrebu Ledeni park na Trgu kralja Tomislava bit će otvoren i za vrijeme blagdana. Na Badnjak će klizalište biti otvoreno do 17 sati, a na sam Božić od 14 do 23 sata, dok će 26. prosinca raditi u normalnom radnom vremenu od 9 do 23 sata.

Osim Ledenog parka otvorene će biti i kućice Adventa na Zrinjevcu. Tako će se na Badnjak  moći uživati u blagdanskoj atmosferi Zrinjevca uz evergrine grupe L’abeille te bogat izbor kuhanih vina, piva, viskija, punčeva, šampanjaca, domaćih, stranih i rijetkih pića, bakalar i druge prigodne zalogaje do 14.30 sati i navečer od 18 do 03 sata. Na sam Božić kućice na Zrinjevcu bit će otvorene od 17 do 23 sata.

Na obje adventske lokacije bit će živo i na Silvestrovo. Za nezaboravan ulazak u Novu Godinu u raskošno okićenom parku Zrinjevac pobrinut će se grupe Country Guru i Tena & Drama Band.

Zbog brojnih upita starije populacije Ledeni park na Trgu kralja Tomislava umirovljenicima daje 50 % popusta na termine klizanja. Standardna cijena termina klizanja je 20 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna. Ledeni park će biti otvoren do 18. siječnja 2015. godine.

Klizanje na Tomislavcu

foto: Advent u Zagrebu PR

Ključne riječi Sve o temi:


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.