Prati nas

Ljubav

Bakina sreća: Ovaj dečko ljubi samo 70, 80, 90+ žene

Ovaj 31-godišnjak nikada nije bio u vezi s vršnjakinjom, a jedna od njegovih ljubavnica s kojom je pred kamerama izmjenjivao strasne poljupce ima čak 91 godinu.

Objavljeno

|

Starije gospođe za seks
Kyle Jones, ljubitelj zrelih žena (foto: screenshot)

31-godišnji Kyle Jones iz Pittsburga u američkoj Pennsylvaniji bio bi sasma običan mladić da nema pomalo neobičan ukus za žene. Naime, ovaj muškarac dječačkog lica obljubljuje isključivo pripadnice suprotnog  spola koje su barem dva puta starije od njega. Štoviše, tvrdi da nikada nije bio u vezi s vršnjakinjom, a jedna od njegovih ljubavnica s kojom je pred kamerama izmjenjivao strasne poljupce ima čak 91. godinu.

mlađi dečko seks s bakama

Marjorie i Kyle ne kriju svoju strast

„Vrlo je laskavo kada te ‘lovi’ mlađi muškarac“, objasnila je svoju vezu s Kyleom 91-godišnja Marjorie McCool. „Imala sam osjećaj da mi je kao sin, sve dok nismo skočili u krevet“, dodaje ova aktivna prabaka koja je mladića svojeg života upoznala prije 5 godina.

„Nekima se sviđaju plavuše, velike žene ili mršavice, mene privlače starije. Ljudi misle da su njihovi roditelji ili bake i djedovi aseksualni, ali i oni vode ljubav. Obožavam platinastu, neću reći sijedu, kosu. Volim starije. Volim kako mirišu, volim taj osjećaj, mentalitet”, rekao je i dodao kako je magnetsku pripadnost prema zrelim ženama otkrio već u šestom razredu osnovne škole. Tada se je zagledao u prelijepu 65-godišnju učiteljicu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.