Prati nas

Vijesti

Prvo hrvatsko istraživanje odnosa svekrva i snaha

Sudjelujte; brzo je i bezbolno. Uz vašu pomoć saznat ćemo konačan odgovor na pitanje: Kakav je odnos svekrva i njihovih snaha? Je li općeprihvaćeno mišljenje o neslaganju svekrva i snaha samo mit ili stvarnost.

Objavljeno

|

Zašto se snahe i svekrve mrze?
foto: BigStock

Poštovane čitateljice, drage svekrve, sudjelujete u prvom hrvatskom istraživanju odnosa svekrva i snaha – „Moja snaha i ja“. Zahvaljujemo na vremenu kojega ste izdvojili, a kako bismo utvrdili je li općeprihvaćeno mišljenje o neslaganju svekrva i snaha samo mit ili stvarnost.

– za popunjavanje ovog upitnika potrebne su vam 3 minute, popunite ga samo ako imate snahu
– ukoliko imate više snaha, odaberite jednu i svoje odgovore bazirajte na odnosu s njom
– istraživanje je potpuno anonimno, ne bilježimo vaše ime ni pristupne podatke na bilo koji način
– odaberite između ponuđenih odgovora i stisnite „SUBMIT“ gumb na kraju upitnika
– molimo da vaši odgovori budu istiniti
– ako ste propustili odgovoriti na neko pitanje, obrazac će vam crvenom bojom ukazati na neodgovoreno pitanje, odgovorite i opet stisnite „SUBMIT“
– po završetku istraživanja, na ovim ćemo stranicama objaviti objedinjene rezultate i dati konačan odgovor na pitanje: Kakav je odnos hrvatskih svekrva i njihovih snaha?

Zahvaljujemo na sudjelovanju. Istraživanje je završeno. Rezultate pročitajte ovdje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.