Maseri opljačkali umirovljenika, penzionera
foto: BigStock

Stariji građani na meti masersko-razbojničkog dvojca

Autor: • 04. 03. 2015. • Vijesti1117 • Verzija za ispis Verzija za ispis

62-godišnjak iz Sesveta zauvijek će pamtiti masažu koju su mi priuštila dvojica nepoznatih muškaraca. Štoviše, možda će njegova nesreća ostati zabilježena kao najskuplja masaža u povijesti.

Prema policijskom izvješću, razbojnički dvojac mu je nenajavljen pokucao na vrata, nakon čega su mu ponudili masažu. Prema iskazu kojega je dao policiji, I.B. je prvotno odbio uslugu, no nakon kraćeg navaljivanja, nevoljko je pustio masere u stan. Uskoro se prepustio rukama jednog od njih. Kako je objasnio, “maser” mu je demonstrirao kako sam sebi može olakšati svakodnevicu s bolnim kostima i mišićima.Istovremeno je drugi “maser” iskoristio nepažnju domaćina kako bi pregledao stan. Nakon što su razbojnici napustili dom, masirani muškarac je spoznao da ga je pružena usluga koštala čak 100 tisuća kuna koje su mu nestale iz stana. Odmah je pozvao policiju, koja traga za dvojicom prevaranata i pri tome upozorava starije građane – ne nasjedajte na ovakve “besplatne” ponude.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.