Prati nas

Promo

Dođite besplatnim javnim prijevozom na 50. Floraart

Ove će se godine predstaviti 161 izlagač iz Hrvatske, te njih 16 iz BiH, Francuske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, SAD-a i Slovenije.

Objavljeno

|

Izložba cvijeća u Zagrebu
foto: BigStock

Danas (25. 5.)  se na zagrebačkom jezeru Bundeku otvara jubilarni 50. Floraart. Međunarodna Izložba cvijeća ove će godine trajati dulje, cijeli tjedan. Uz to, dio Floraarta vraća se u središte grada gdje se nekoć održavao, a ulazak na sve događaje je besplatan. Ove će se godine predstaviti 161 izlagač iz Hrvatske, te njih 16 iz BiH, Francuske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, SAD-a i Slovenije.

Za posjetitelje će biti organiziran besplatni prijevoz autobusom Bundek- Katarinin trg- Bundek, a građani će se tijekom izložbe moći besplatno voziti i uspinjačom te vlakićem od istočnog parkirališta na Zagrebačkom velesajmu do ulaza u park Bundek.

Izlagači će se predstaviti cvijećem, ukrasnim grmljem, sjemenom cvijeća, opremom za dječja igrališta, komunalnom opremom i presadnicama.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.