Prati nas

Vijesti

Naivna Zagrepčanka (93) ostala je bez 400 000 kuna

Za sada nije poznato je li prevarantica znala da se na toj adresi krije bogat ulov ili joj se jednostavno posrećilo. Policija je otvorila istragu.

Objavljeno

|

fatalna bankarica, kradljiva bankarica, lažna bankarica
foto: BigStock

Neimenovana zagrebačka umirovljenica jučer (11. 6) je povjerovala telefonskom pozivu nepoznate ženske osobe koja joj se predstavila kao radnica banke, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Nesretnoj je ženi rekla da će ju posjetiti u njenom stanu u centru grada kako bi provjerila ispravnost novčanica koje je 93-godišnja žena držala kod sebe.

Umirovljenica ju je pustila u stan te joj je predala 400 tisuća kuna koje je lažna bankarica odnijela na „provjeru“, nakon čega se više nije vratila.

Za sada nije poznato je li prevarantica znala da se na toj adresi krije bogat ulov ili joj se jednostavno posrećilo.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.