Gdje naći mlade djevojke?
foto: BigStock

Djevojke u štiklama opljačkale najvećeg zagrebačkog ljubavnika (82)

Autor: • 20. 06. 2015. • Vijesti1517 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Zgodne, sređene i našminkane djevojke u štiklama stare oko 20 godina u ponedjeljak su opljačkale poznatog zagrebačkog odvjetnika Željka Martića (82) u medijima poznatijeg kao Zagrebački Casanova. Prema pisanju 24 sata, odvjetnik ih je, vjerojatno, poznavao pa ih je pustio u stan, nakon čega je počela svađa.

Djevojke su nakon toga izvadile nož i pištolj te ga uperile u Martića. Odvjetnik se nije smeo. Krenuo je prema njima. Iz stana su dopirali urlici, čula se lomljava. Cijelo je stubište odzvanjalo. Nakon 45 minuta ‘bitke’ odvjetnik je pao na pod. Slomio je ruku. Napadačice su potom ispremetale stan. Nisu našle ništa vrijedno. Uzele su tek mobitel i novčanik. Nakon što se pribrao, Martić je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su ga u KB Sveti Duh gdje su mu liječnici sanirali rane. Ostavili su ga ondje preko noći kako mu se stanje ne bi zakompliciralo.



Policija je gotovo cijeli utorak (16. 6.) čuvala stan, uzimala otiske i ispitivala susjede.

Podsjetimo, prije deset godina izdržljivi Martić se pohvalio medijima kako je spavao s 2300 žena, no vjerujemo da je taj broj do današnjih dana kudikamo veći. Novinarima je pokazao albume u kojima čuva njihove nage fotografije u izazovnim pozama (vidi sliku). Tvrdio je da je obljubio i ljubavnicu Milorada Ulemeka Legije, organizatora ubojstva srbijanskog premijera Đinđića. Kako je putovao po svijetu, stručno je ocijenio da su Azijatkinje virtuozi u seksu te da s njima seks dobiva posebno značenje. Nadimak Zagrebački Casanova mu je dao bivši predsjednik države Stjepan Mesić.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.