Prati nas

Vijesti

Djevojke u štiklama opljačkale najvećeg zagrebačkog ljubavnika (82)

Prije deset godina izdržljivi Martić se pohvalio medijima kako je spavao s 2300 žena, no vjerujemo da je taj broj do današnjih dana kudikamo veći. Pretpostavlja se da je nasilne djevojke poznavao.

Objavljeno

|

Gdje naći mlade djevojke?
foto: BigStock

Zgodne, sređene i našminkane djevojke u štiklama stare oko 20 godina u ponedjeljak su opljačkale poznatog zagrebačkog odvjetnika Željka Martića (82) u medijima poznatijeg kao Zagrebački Casanova. Prema pisanju 24 sata, odvjetnik ih je, vjerojatno, poznavao pa ih je pustio u stan, nakon čega je počela svađa.

Djevojke su nakon toga izvadile nož i pištolj te ga uperile u Martića. Odvjetnik se nije smeo. Krenuo je prema njima. Iz stana su dopirali urlici, čula se lomljava. Cijelo je stubište odzvanjalo. Nakon 45 minuta ‘bitke’ odvjetnik je pao na pod. Slomio je ruku. Napadačice su potom ispremetale stan. Nisu našle ništa vrijedno. Uzele su tek mobitel i novčanik. Nakon što se pribrao, Martić je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su ga u KB Sveti Duh gdje su mu liječnici sanirali rane. Ostavili su ga ondje preko noći kako mu se stanje ne bi zakompliciralo.


Policija je gotovo cijeli utorak (16. 6.) čuvala stan, uzimala otiske i ispitivala susjede.

Podsjetimo, prije deset godina izdržljivi Martić se pohvalio medijima kako je spavao s 2300 žena, no vjerujemo da je taj broj do današnjih dana kudikamo veći. Novinarima je pokazao albume u kojima čuva njihove nage fotografije u izazovnim pozama (vidi sliku). Tvrdio je da je obljubio i ljubavnicu Milorada Ulemeka Legije, organizatora ubojstva srbijanskog premijera Đinđića. Kako je putovao po svijetu, stručno je ocijenio da su Azijatkinje virtuozi u seksu te da s njima seks dobiva posebno značenje. Nadimak Zagrebački Casanova mu je dao bivši predsjednik države Stjepan Mesić.

.

Vijesti

Aladrović: Izmjene zakona već u ponedjeljak idu u hitnu saborsku proceduru

‘Mi ćemo setom od 6 zakona iz područja radnog zakonodavstva, omogućiti produljenje rada na način da to bude na dobrovoljnoj razini tako da oni koji žele mogu raditi duže”, kaže ministar Aladrović.

Objavljeno

|

Autor

Premijer Andrej Plenković je jučer izjavio da je Vlada u cijelosti prihvatila zahtjeve sindikata okupljenih oko Inicijative ’67 je previše’ i odlučila krenuti u izmjene Zakona o mirovinskom osiguranju.

Na pitanje hoće li se sada, nakon premijerove izjave, odustati od referenduma, sindikalist Krešimir Sever za HRT je rekao kako su potpisi predani u Sabor i da Inicijativa više ne može povući potpise.


“Čekamo reakciju Sabora i u slučaju da se odluči donijeti izmjena Zakona u potpunosti u skladu s onim što smo tražili u referendumskom pitanju, očekujemo da će se pitati Ustavni sud oko toga”, rekao je Sever.

Krešimir Sever (foto: Sandro Bura)

Ministar mirovinskog sustava Josip Aldarović naglasio je da nije riječ o kapitulaciji, već da je Vlada akceptirala 711 tisuća potpisa svojih građana: “Mirovinska reforma se počela primjenjivati od 01.01.2019. godine i velika većina odredbi iz mirovinske reforme je pokazala već sada pozitivne učinke. Ono što je bilo predmet spora je ovo referendumsko pitanje, na temelju kojeg su sindikati skupili potpise”, rekao je ministar i dodao kako je ovo odgovorna Vlada koja je prihvatila volju 711 tisuća građana.

Objasnio je i da će paralelno s ovim zahtjevima, Vlada mijenjati i radno zakonodavstvo: “Produženje rada je bila jedna od temeljnih misli vodilja tijekom mirovinske reforme. Dulji ostanak u sustavu rada čini mirovinski sustav održivim i adekvatne mirovine. Mi ćemo setom od 6 zakona iz područja radnog zakonodavstva, omogućiti produljenje rada na način da to bude na dobrovoljnoj razini tako da oni koji žele mogu raditi duže.”

Ministar je, gostujući na Hrvatskom radiju, rekao kako će se ovi zakoni u ponedjeljak pustiti u hitnu proceduru u Saboru, na što obvezuje i odluka Odbora za Ustav, ali i time žele vratiti povjerenje građana. Sever je naglasio kako su sindikati spremni, ako Vlada bude odugovlačila sa izmjenama Zakona, djelovati u predizbornom razdoblju za predsjedničke izbore, a isto tako i parlamentarne.

, rekao kako će se ovi zakoni u ponedjeljak pustiti u hitnu proceduru u Saboru, na što obvezuje i odluka Odbora za Ustav, ali i time žele vratiti povjerenje građana. Sever je naglasio kako su sindikati spremni, ako Vlada bude odugovlačila sa izmjenama Zakona, djelovati u predizbornom razdoblju za predsjedničke izbore, a isto tako i parlamentarne.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP