Prati nas

Vijesti

Djevojke u štiklama opljačkale najvećeg zagrebačkog ljubavnika (82)

Prije deset godina izdržljivi Martić se pohvalio medijima kako je spavao s 2300 žena, no vjerujemo da je taj broj do današnjih dana kudikamo veći. Pretpostavlja se da je nasilne djevojke poznavao.

S. Bura

Objavljeno

|

Gdje naći mlade djevojke?
foto: BigStock

Zgodne, sređene i našminkane djevojke u štiklama stare oko 20 godina u ponedjeljak su opljačkale poznatog zagrebačkog odvjetnika Željka Martića (82) u medijima poznatijeg kao Zagrebački Casanova. Prema pisanju 24 sata, odvjetnik ih je, vjerojatno, poznavao pa ih je pustio u stan, nakon čega je počela svađa.

Djevojke su nakon toga izvadile nož i pištolj te ga uperile u Martića. Odvjetnik se nije smeo. Krenuo je prema njima. Iz stana su dopirali urlici, čula se lomljava. Cijelo je stubište odzvanjalo. Nakon 45 minuta ‘bitke’ odvjetnik je pao na pod. Slomio je ruku. Napadačice su potom ispremetale stan. Nisu našle ništa vrijedno. Uzele su tek mobitel i novčanik. Nakon što se pribrao, Martić je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su ga u KB Sveti Duh gdje su mu liječnici sanirali rane. Ostavili su ga ondje preko noći kako mu se stanje ne bi zakompliciralo.


Policija je gotovo cijeli utorak (16. 6.) čuvala stan, uzimala otiske i ispitivala susjede.

Podsjetimo, prije deset godina izdržljivi Martić se pohvalio medijima kako je spavao s 2300 žena, no vjerujemo da je taj broj do današnjih dana kudikamo veći. Novinarima je pokazao albume u kojima čuva njihove nage fotografije u izazovnim pozama (vidi sliku). Tvrdio je da je obljubio i ljubavnicu Milorada Ulemeka Legije, organizatora ubojstva srbijanskog premijera Đinđića. Kako je putovao po svijetu, stručno je ocijenio da su Azijatkinje virtuozi u seksu te da s njima seks dobiva posebno značenje. Nadimak Zagrebački Casanova mu je dao bivši predsjednik države Stjepan Mesić.

.

Vijesti

Iduća tri dana održava se videokonferencija o zdravom starenju

Na konferenciji će se predstaviti nove znanstvene spoznaje vezane uz starenje kroz teme regenerativne medicine, neuroznanosti, kliničke medicine i drugih područja medicine s naglaskom na personaliziranu i integriranu medicinu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu na poticaj i u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju “Better Future of Healthy Ageing 2020” (BFHA 2020) povodom predsjednanja Hrvatske Vijećem Europske unije, a koja će se održati od 3. do 5. lipnja 2020. godine putem interneta.

Konferencija se trebala održati ranije ove godine u Školi narodnog zdravlja “Andrija Štampar” Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, no zbog pandemije je odgođena za kasniji termin i preseljena na internet.


Cilj konferencije je potaknuti istraživanje, provedbu i povećati inovacije za upravljanje zdravljem i dobrobiti starenja stanovništva. BHFA 2020 predstavit će nove znanstvene spoznaje vezane uz starenje kroz teme regenerativne medicine, neuroznanosti, kliničke medicine i drugih područja medicine s naglaskom na personaliziranu i integriranu medicinu.

Također, na konferenciji će se analizirati pitanja starenja i održivosti zdravstvenog sustava na različitim razinama: institucionalnoj, državnoj, regionalnoj kao i na razini Europske unije. Uz to, prikazat će se utjecaj pametnih tehnologija na ekosustave prilagođene starijim osobama te potaknuti rasprava o povećanju inovacija i rješenja za okoliš prilagođen starosnoj dobi.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP