Prostitucija u Zagrebu
foto: BigStock

Uhićene napadačice na Zagrebačkog Casanovu (82)

Autor: • 21. 06. 2015. • Vijesti1089 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Dvije naoružane djevojke, koje su prije par dana opljačkale 82-godišnjeg umirovljenog zagrebačkog odvjetnika nakon što ih je pustio u stan u Ilici, o čemu smo već pisali, zagrebačka policija prijavila je za razbojstvo, a jednu od njih tereti i za teško ozljeđivanje.

Kako javlja Hina, na meti djevojaka u dobi od 23 i 22 godine po neslužbenim informacijama našao se zagrebački odvjetnik Željko Martić, kojem je mlađa djevojka u naguravanju slomila ruku. Policija sumnja da su djevojke, nakon što ih je odvjetnik u ponedjeljak u večernjim satima pustio u stan, počinile razbojstvo uz prijetnju nožem i vatrenim oružjem, pri čemu su ukrale dokumente, mobitel i oko 1.400 kuna.Djevojke, koje su navodno u razbojnički pohod krenule našminkane i u štiklama, završile su u pritvoru.

Po pisanju medija, koji odvjetnika spominju pod nazivom “Zagrebački Casanova”, vjerojatno je djevojke pustio u stan jer ih je poznavao. Mediji pišu da se odvjetnik prije deset godina pohvalio da je spavao s 2.300 žena.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.