Klizališta u Zagrebu
foto: Julien Duval

U subotu se otvara Ledeni park na Tomislavcu

Autor: • 25. 11. 2015. • Promo2103 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Najveće klizalište u ovom dijelu Europe i najpopularnija zagrebačka zimska atrakcija – Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu –svečano se otvara ovu subotu, 28. studenoga, u 18 sati. Ledeni park, u organizaciji Turističke zajednice Grada Zagreba, bit će otvoren prigodnim programom u kojemu će nastupiti Mia i Lana Negovetić, Ivana Husar Mlinac, polaznici glazbene škole Husar&Tomčić, zbor Izvor, a glazbene nastupe pratit će klizači iz zagrebačkog klizačkog kluba Pahuljice. Program otvorenja vodit će Vlatka Pokos i Mario Kovač.

Ledeni park donosi još zanimljiviju gastronomsku ponudu koja okuplja dvadesetak najboljih zagrebačkih ugostitelja i restorana. Tradicionalni štrukli, mirisni kolači izrađeni prema bakinim receptima te slasni zagrebački mesni zalogaji bit će dijelom svakodnevne ponude. Ove godine, klizačke avanture moći će se pratiti i s atraktivnog Ledenog vidikovca uz šampanjac, punč i kuhano vino.

Radno vrijeme: 10-23

Cijena za 60 minuta klizanja: 15 kuna od 10 do 16 sati, 20 kuna od 16 do 22 sata

Najam klizaljki: 10 kuna

Djeca do 6 godina kližu besplatno, a posebne popuste ostvarivat će branitelji, studenti i umirovljenici.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.