Prati nas

Ljubav

Alex želi da se njegova majka Eva (70) zaljubi

Bavi se brojnim hobijima poput tenisa, joge, skijanja i plesanja, tvrdi Alex i moli sve koji to žele da podijele ovaj video kako bi njegova majka, za koju kaže da ima zlatno srce, pronašla srodnu dušu.

Objavljeno

|

Čak je godinu dana Norvežanin Alex Lyngaaa potajno snimao svoju majku u svakodnevnim aktivnostima da bi na kraju od toga napravio video spot (vidi gore) koji je objavio na Youtubeu. Razlog je jednostavan, iako njegova majka Eva ima 70 godina, Alex ne misli da bi ostatak života trebala provesti sama.

Video je nazvao „U potrazi za Adamom“ i od svibnja 2015. godine pogledalo ga je više od 11 milijuna ljudi.

„Želio bih vam predstaviti svoju majku Evu, koja je sama i zaslužuje dobrog čovjeka. Posljednjih nekoliko godina ona pokušava pronaći pravu ljubav, bila je i na nekoliko spojeva, ali ništa nije bilo od toga. Bavi se brojnim hobijima poput tenisa, joge, skijanja i plesanja“, tvrdi Alex i moli sve koji to žele da podijele ovaj video kako bi njegova majka, za koju kaže da ima zlatno srce, pronašla srodnu dušu.

screenshot: Youtube

screenshot: Youtube

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.