foto: stock.xchng

Stogodišnjakinju izbacuju iz stana – jer je previše bučna

Autor: • 04. 04. 2016. • Mozaik994 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedna stogodišnjakinja izbačena je iz svojeg stana u petak, nakon što se njezin stanodavac požalio da se gospođa preglasno svađa sa svojom kćeri, javlja Daily MailEvelyn Heller sada ima dva tjedna da se iseli iz stana u Palm Desertu u Kaliforniji.

Evelyn je također optužena da je stan držala u ‘vrlo jadnom stanju’, a da se radi o doista živopisnoj starijoj gospođu, imao se prilike uvjeriti i sud s obzirom na predstavu koju je izvela tijekom saslušanja. Naime, prije svjedočenja, nakon što se  zaklela da će govoriti istinu, otplesala je kratki hula ples, neobuzdano se smijući. Nakon toga je rekla kako ima unuke, ali da im ne želi biti na teret, te da oni u svojem domu za nju nemaju mjesta.Stogodišnjakinji je nakon toga određena kazna od 616 dolara i još 800 dolara sudskih troškova. Nakon saslušane kazne rekla je: “Što? Pa to je presmiješno! Ja nemam toliko novca!” Stanodavac nije imao nimalo milosti prema starijoj gospođi rekavši kako je znao izbacivati i ljude i iz samrtne postelje, no da je njegov posao jednostavno takav i da tu nema mjesta osjećajima.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.