Bandić polaže kamen temeljac
foto: zagreb.hr

Bandić obećao umirovljenicima doplatak i besplatan prijevoz, ako postane premijer

Autor: • 08. 07. 2016. • Vijesti2324 • Verzija za ispis Verzija za ispis

“Valjda ne mislite da bih se kandidirao za nekog ministrića. Budem li premijer svi učenici osnovnih i srednjih škola imat će besplatne udžbenike. Imat ćete 9000 kuna mjesečno za dijete, besplatan javni prijevoz za sve umirovljenike čija je mirovina manja od 3000 kuna. I sva djeca čije obitelji imaju primanja manja od 2200 kuna u cijeloj zemlji će imati besplatan javni prijevoz”, nabrajao je čelnik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić 365 danas u Požegi.

Kako prenosi dnevnik 24 sata, dodao je da će se zalagati i da svi umirovljenici s primanjima manjih od 1500 kuna svakog mjeseca dobivaju po 500 kuna.  “Ovoj zemlji treba znanje i vizija, snaga i odlučnost te zajedništvo i širina u okupljanju. To nije imao ni jedan premijer dosad i nijedna Vlada jer nisu dobro radili. Buduća Vlada se neće moći sastaviti bez mene”, izjavio je pretendent na Banske dvore i dodao: “Ne mogu blebetati gluposti i obećavati ono što ne mogu ispuniti. Ljudima trebamo vratiti osmijeh na lice da žive od svog rada!”Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.