Prati nas

Vijesti

Bandić obećao umirovljenicima doplatak i besplatan prijevoz, ako postane premijer

‘Ne mogu blebetati gluposti i obećavati ono što ne mogu ispuniti. Ljudima trebamo vratiti osmijeh na lice da žive od svog rada! Ovoj zemlji treba znanje i vizija, snaga i odlučnost te zajedništvo i širina u okupljanju. To nije imao ni jedan premijer dosad i nijedna Vlada jer nisu dobro radili. Buduća Vlada se neće moći sastaviti bez mene.’

Objavljeno

|

Bandić polaže kamen temeljac
foto: zagreb.hr

“Valjda ne mislite da bih se kandidirao za nekog ministrića. Budem li premijer svi učenici osnovnih i srednjih škola imat će besplatne udžbenike. Imat ćete 9000 kuna mjesečno za dijete, besplatan javni prijevoz za sve umirovljenike čija je mirovina manja od 3000 kuna. I sva djeca čije obitelji imaju primanja manja od 2200 kuna u cijeloj zemlji će imati besplatan javni prijevoz”, nabrajao je čelnik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić 365 danas u Požegi.

Kako prenosi dnevnik 24 sata, dodao je da će se zalagati i da svi umirovljenici s primanjima manjih od 1500 kuna svakog mjeseca dobivaju po 500 kuna.  “Ovoj zemlji treba znanje i vizija, snaga i odlučnost te zajedništvo i širina u okupljanju. To nije imao ni jedan premijer dosad i nijedna Vlada jer nisu dobro radili. Buduća Vlada se neće moći sastaviti bez mene”, izjavio je pretendent na Banske dvore i dodao: “Ne mogu blebetati gluposti i obećavati ono što ne mogu ispuniti. Ljudima trebamo vratiti osmijeh na lice da žive od svog rada!”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.