Josiš Manlić se oženio
Mirjana i Josip Manolić (screenshot: Vecernji.hr)

Manolić: Ženidbom sa 36 godina mlađom Mirjanom rušim tabue

Autor: • 31. 07. 2016. • Ljubav i seks14805 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Prvi hrvatski špijun Josip Manolić, nekadašnji premijer i bliski suradnik Franje Tuđmana, za Večernji list progovorio je, između ostalog i o svojem nedavnom vjenčanju. Kaže, nije znao da je postao i međunarodna senzacija zbog ženidbe u 97. godini sa 37 godina mlađom Mirjanom.

„U ovoj dobi, nikakva medicinska sestra ni Crveni križ ne može vam pomoći kao bliska osoba“, kaže Manolić o svojoj drugoj supruzi. „Mirjana ima 60 godina i još radi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću, ali ona je sada i moj vozač, pomoć u kući. Htio sam da skinemo tabu oko vjenčanja, to je tabu zatvoren u stotine mreža. Neka svi vide da čovjek u mojim godinama može sklopiti brak. Za moju okolinu to nije bio neki problem jer smo izvanbračno živjeli već desetak godina. Oženio sam se drugi put, a mojoj gospođi ovo je prvi brak.“Momačke večeri nije bilo, jer je, priča hrvatski James Bond, takvo nešto ostalo davno iza njega. „Bilo je to građansko, a ne crkveno vjenčanje. Vjenčali smo se na Krku po želji moje supruge jer tamo ima kuću koju je naslijedila od tete, a meni je ionako bilo svejedno gdje ćemo se vjenčati. Poslije smo s kumovima otišli na ručak. Nisam htio nikoga od rodbine, osim praunuke i praunuka“, objasnio je za Večernji.

Manolić je hrvatski političar, drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske (1990-1991) te bivši visokopozicionirani pripadnik Udbe. Jedan je od osnivača HDZ-a na zagrebačkom Jarunu 1989. godine.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.