Kako posaditi gradski vrt?
foto: Pexels

Zatraži besplatnu vrtnu parcelu u Novom Zagrebu i na Žitnjaku

Autor: • 28. 09. 2016. • Vijesti1060 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Grad Zagreb raspisao je novi natječaj za dodjelu parcela u gradskim vrtovima. Na raspolaganju je 47 parcela površine po 50 m2 na dvije lokacije, 32 na području Gradske četvrti Novi Zagreb – Zapad, na lokaciji Mrkšina ulica i 15 na području Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak, na lokaciji Ulica I. gardijske brigade Tigrovi.

Vrtne parcele daju se na korištenje na vrijeme od dvije godine i to bez naknade, s mogućnošću produljenja korištenja, no pod uvjetom da se korisnici prema istima odnose pažnjom dobrog gospodara, napominju iz Grada.Pravo podnošenja zahtjeva za davanje na korištenje vrtne parcele ima osoba s prebivalištem na području Grada Zagreba koja nema u vlasništvu, suvlasništvu, zakupu ili na korištenju drugo obradivo zemljište, a na natječaj se može javiti samo jedna osoba iz kućanstva. Parcele će se dijeliti sustavom bodovanja, a bodovi se ostvaruju na temelju više socijalnih kriterija, poput statusa umirovljenika i slično.

Više o natječaju možete doznati na službenim stranicama grada Zagreba.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.