Prati nas

Vijesti

HEP: Javite stanje brojila do 4. siječnja

Zbog zakonskih promjena i promijena cijene struje, obavit će se razgraničenje potrošnje električne energije na dan 1. siječnja 2017. godine, a na temelju redovnog očitanja ili dostavljenog stanja brojila.

Objavljeno

|

Hoće li poskupjeti struja?
foto: BigStock

S prvim danom 2017. godine na snagu stupaju zakonske promjene koje se odnose na kupce električne energije, a koje se očituju u smanjenju stope PDV-a s 25 na 13 posto te u početku izdavanja jedinstvenog računa za električnu energiju i korištenje mreže od strane tržišnih opskrbljivača.

Zbog toga će HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o. će provesti razgraničenje potrošnje električne energije na dan 1. siječnja 2017. godine, na temelju redovnog očitanja ili dostavljenog stanja brojila.


Kupci koji žele razgraničenje potrošnje na temelju dostavljenog stanja brojila, mogu očitati stanje brojila te ga do 4. siječnja 2017. godine dostaviti na jedan od sljedećih načina: korištenjem web aplikacije „Moj račun“ (za više podataka kliknite ovdje), putem besplatnog potrošačkog telefona 0800 0555. ili dostavom u distribucijsko područje (elektru).

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP