Prati nas

Ljubav

Milorad (97), posljednji suprug Žuži Jelinek, opet se ženi

U jednoj se izjavi za medije Žuži požalila kako je pomalo nezadovoljna seksualnim životom s njime. Rekla je, naime, da mu je redovito kupovala Viagru. Milorad to oštro demantira.

Objavljeno

|

foto: znanje.hr

Bivši sudac i posljednji suprug modne stilistice i životne savjetnice Žuži Jelinek, Milorad Ronkulin, u 97. godini odlučio  se treći put oženiti, piše Jutarnji list.

Svoju izabranicu Gogu, koja novinaru Jutarnjeg nije željela otkriti prezime niti koliko ima godina, upoznao je upravo na Žužinu sprovodu, prije godinu dana, i od tada nije prošao niti jedan dan a da se nisu vidjeli i izmijenili nekoliko nježnih riječi uz pokoji zagrljaj i poljubac. Za pretpostaviti je da je Goga od njega mlađa tridesetak godina.

„Ako je mogao Joža Manolić, mogu i ja. Pa isto smo godište!“ odrješito će Milorad

Doma čuva prepun album fotografija na kojima su samo on i Žuži, koji često prelista. U braku su bili 15 godina. Iako joj je posljednji suprug, nadovezala se Goga, pa stoga ima pravo na dio Žužina nasljedstva, bio je preponosan da bi ikada išta tražio.

„Gospodski je rekao da njemu ništa ne treba“, tvrdi Goga, ponosno gledajući Milorada. A zašto bi mu i trebalo, nastavio je Milorad, kada ima svoj prostran stan u samom centru grada i mirovinu od čak 6000 kuna.

Žuži Jelinek je u svojoj posljednjoj knjizi također samo najljepšim riječima opisala svoj život s Miloradom. Međutim, u jednoj se izjavi za medije ova šnajderica, modna stilistica i savjetnica za ljubavni život požalila kako je pomalo nezadovoljna seksualnim životom s njime. Rekla je, naime, da mu je redovito kupovala Viagru. Milorad to oštro demantira.

„Što? Viagru da mi je kupovala? Ma kakvi, pa ja niti ne znam čemu to služi. Ne, to nije istina“, uvjerava Milorad.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.