Prati nas

Show

Mercy (56): Ako netko izgleda sjajno, odajte mu priznanje

Vjerujem da u ovom trenutku u vremenu otkrivamo ljepotu starijih žena. Ako to ne prepoznamo, svi si uskraćujemo budućnost. Zaboravite stereotipe. Industrija mode i ljepote je opsesivna kada je riječ o mladosti, ali u stvarnosti starimo. Svi starimo i ima puno prekrasnih stvari u time.

Objavljeno

|

Starije manekenke su seksi
foto: Lonely Lingerie

Novozelandski modni brend Lonely novom kampanjom izaziva podizanje obrva. U njenom je središtu Mercy Brewer (56) koja odvažno pokazuje svoje tijelo i donje rublje. Lonely je poznat po  provokativnim kampanjama u kojima nerijetko pokazuje modele ili čak i same kupce u rublju, bez retuširanja ili pretjeranog šminkanja.

„Industrija mode i ljepote je opsesivna kada je riječ o mladosti, ali u stvarnosti starimo. Svi starimo i ima puno prekrasnih stvari u time. Tako prečesto posežemo za intervencijama kada je riječ o tako neizbježnom i prirodnom procesu. To je frustrirajuće.“, kaže dizajnerica Helene Morris.

Mercy Brewer je bivša pankerica koja se je bavila modelingom s Kate Moss i Naomi Campbell. „Vjerujem da u ovom trenutku u vremenu otkrivamo ljepotu starijih žena. Ako to ne  prepoznamo, svi si uskraćujemo budućnost“, kaže i dodaje: „Zaboravite stereotipe, ako netko izgleda dobro, odajte mu priznanje!“

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.