Prati nas

Vijesti

Oprez, stariji muškarac u plavoj jakni truje pse po Zagrebu

Zlobni građani rasipaju otrov po gradskim površinama nadajući se da će još koje nedužno stvorenje uginuti u mukama. Jednog od njih vidjela je Zagrepčanka Goga Vukres i o tome je obavijestila Facebook zajednicu.

Objavljeno

|

Ljudi koji truju pse
foto: Pixabay

I ovog proljeća vlasnici pasa strahuju od otrova koji zlobni građani rasipaju po gradskim površinama nadajući se da će još koje nedužno stvorenje uginuti u mukama. Jednog od njih vidjela je Zagrepčanka Goga Vukres i o tome je obavijestila Facebook zajednicu.

„Oprez, vlasnici pasa iz Utrina, Zapruđa, s nasipa… Otrov! Muškarac star šezdesetak godina, jače građe, u krem hlačama, plavoj jakni i šilterici, s naočalama crnog okvira, na plavo-bijelom biciklu sa sivom košaricom prosipa otrov po travi i rubu pločnika.

Ukratko, vidjela sam ga izdaleka (iz smjera Utrina prema Plodinama, a nastavio je prema nasipu) kako silazi s bicikla i sipa nešto iz vrećice po travi. Pa opet nakon 20-tak metara. Potrčala sam prema njemu. Pitam što to sipa, a on kaže: ‘Otrov da vam se ti džukci potruju!’ Prijavila sam ga policiji, opisala, no nisam ga na žalost fotkala“, stoji u svježe objavljenom statusu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.