Ljudi koji truju pse
foto: Pixabay

Oprez, stariji muškarac u plavoj jakni truje pse po Zagrebu

Autor: • 05. 03. 2017. • Vijesti8406 • Verzija za ispis Verzija za ispis

I ovog proljeća vlasnici pasa strahuju od otrova koji zlobni građani rasipaju po gradskim površinama nadajući se da će još koje nedužno stvorenje uginuti u mukama. Jednog od njih vidjela je Zagrepčanka Goga Vukres i o tome je obavijestila Facebook zajednicu.

„Oprez, vlasnici pasa iz Utrina, Zapruđa, s nasipa… Otrov! Muškarac star šezdesetak godina, jače građe, u krem hlačama, plavoj jakni i šilterici, s naočalama crnog okvira, na plavo-bijelom biciklu sa sivom košaricom prosipa otrov po travi i rubu pločnika.Ukratko, vidjela sam ga izdaleka (iz smjera Utrina prema Plodinama, a nastavio je prema nasipu) kako silazi s bicikla i sipa nešto iz vrećice po travi. Pa opet nakon 20-tak metara. Potrčala sam prema njemu. Pitam što to sipa, a on kaže: ‘Otrov da vam se ti džukci potruju!’ Prijavila sam ga policiji, opisala, no nisam ga na žalost fotkala“, stoji u svježe objavljenom statusu.

Oprez! Vlasnici pasa Utrine, Zapruđe, nasip etc…Otrov!!!! Moškarac oko 60-tak, jače građe, u krem hlačama, plava…

Posted by Goga Vukres on 5. ožujka 2017

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.