Hoće li u budućnosti biti mirovina?
foto: Pixabay

Kustošija: O oporukama, doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju

Autor: • 03. 06. 2017. • Promo1977 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Razmišljate li o prenošenju imovine na nekoga ili vaša obitelj i okolina žele da tu učinite? Planirate li djeci ili nekom drugom ustupite stan ili kuću u zamjenu za skrb o vama? Brinete li se kako oporučno raspodijeliti svoju imovinu? Znate li što su ugovori o doživotnom ili dosmrtnom uzdržavanju?

Dođite na javnu tribinu“Što treba znati kada donosimo odluke o raspolaganju imovinom 
u trećoj životnoj dobi”

utorak

6. 6. 2017. u 16 sati

u Čitaonici Kustošija

Trg Hrvatskih obrambenih snaga 6

Zagreb

Tribina se održava u okviru projekta „Važno je znati sa 65+“ koji provode Hrvatski pravni centar u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Zagreb, Sindikatom umirovljenika Hrvatske, Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i Udrugom Radio Mreža.

Cilj projekta jest povećati sigurnost i osnažiti osobe treće dobi širenjem informacija i pružanjem podrške, što će im pomoći da u vlastitom najboljem interesu raspolažu svojom imovinom, te spriječiti da postanu žrtvama zlouporaba i zlostavljanja u tom smislu, osobito kada je riječ o ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.