Kako biti zgodan?
foto: Instagram

Zanosni Gianluca je spiskao bogatstvo, ali i dalje pleše

Autor: • 11. 08. 2017. • Kolaž, Stil i ljepota1664 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Sjećate li se Gianluce Vacchia, pedesetjednogodišnjeg biznismena koji izgleda kao milijun dolara i koji je prošle godine svijet osvojio plesom kraj svoje luksuzne vile? Gianlucine razuzdane zabave uz misice probrane diljem svijeta, modne ekspade i letove privatnim zrakoplovima na Instagramu prati 11 milijuna opčinjenih obožavatelja. No svemu je tomu možda došao kraj.

Kako javljaju talijanski mediji, pogodila ga sudbina mnogih Hrvata poznatija kao – pljenidba i ovrha pa je zbog natučenih 10.5 milijuna eura duga ostao bez nekoliko vila, dionica luksuznog golferskog kluba i jahte na kojoj su se izležavale brojne svjetske ljepotice.Vacchi je nasljedio obiteljski koncern IMA koji se bavi proizvodnjom industrijske ambalaže i farmacijom. Čini se da njegove koncern ipak neće zateći sudbina Agrokora, jer ovaj plejboj i disk džokej odmahuje rukom i udara brigu na veselje. “To je tek manji dug”, objasnio je talijanskim kolegama novinarima.

Gianluca je lansira vlastitu modnu marku, a napisao je i knjigu #Enjoy (#Uživaj) u kojoj je opisao kako se je nakon 20 godina teškog rada odlučio povući iz obiteljskog biznisa i posvetiti najvažnijoj osobi u životu – sebi. Kako to izgleda, pogledajte na priloženim fotografijama.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.