Prati nas

Show

50-godišnjak koji izgleda kao milijun dolara

Ovaj talijanski pastuh može se pohvaliti isklesanim tijelom na kojem bi mu pozavidjeli i mnogo mlađi muškarci. Istina, još je stvari na kojima bi se Vacchiji moglo pozavidjeti: primjerice jedrilica ili društvo, mnogima od nas nedostupno. No ovakve bicepse i trbušne mišiće mnogi bi mogli imati, samo kad bi svojem tijelu posvećivali toliko pažnje.

Objavljeno

|

Kako biti zgodan?
foto: Instagram

Da su godine samo broj, čuli smo već bezbroj puta. Ali rijetki su oni koji tu izreku tako dobro utjelovljuju poput 50-godišnjeg talijanskog biznismena Gianluce Vacchia čije fotografije i snimke ovih dana preplavljuju internet.

Naime, gospodin Vacchia se može pohvaliti isklesanim tijelom na kojem bi mu pozavidjeli i mnogo mlađi muškarci. Istina, još je stvari na kojima bi se Vacchiji moglo pozavidjeti: primjerice jedrilica ili društvo, mnogima od nas nedostupno. No ovakve bicepse i trbušne mišiće mnogi bi mogli imati, samo kad bi svojem tijelu posvećivali toliko pažnje.


Osim besprijekornog tijela Vacchiju odlikuje i sjajan osjećaj za ritam pa je posve sigurno da je za dobar dio njegovog izgleda zaslužan i boravak na plesnom podiju.

View this post on Instagram

SWIMMING IN THE AIR #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

View this post on Instagram

Flying…. #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

.

Show

Matija Vuica proslavila 61. rođendan objavom fotografije iz gimnazijskih dana

Vuica je rođena 19. srpnja 1958. godine u Metkoviću. Pjevačku karijeru započela je sa grupom Trotakt projekt 1981. godine. Alternativni rock novovalnog prizvuka kojeg je sastav njegovao, te poseban imidž, svrstao ih je u kultne sastave 1980-ih godina.

Objavljeno

|

Autor

Pjevačica i modna kreatorica Matija Vuica proslavila je 61. rođendan. Tim povodom na Instagramu je objavila niz fotografija iz mladosti, među kojima je najzanimljivija ona iz gimnazijskih dana.

“Za današnji dan odabrala sam fotke iz različitih perioda zivota; neke stare, koje pričaju o meni. Vecinu je snimio moj dragi prijatelj Igor cc Kelčec prateci nasu glazbenu karijeru”, napisala je Vujica dodajući da je neke fotografije snimio i pokojni izdavač Nacionala Ivo Pukanić. “I jedna gimnazijska. Ima ih na tisuće, al’ za ovaj datum, ove godine neka budu ovi autori koji su mi puno značili u vremenu kad nije bilo društvenih mreža.”


Vuica je rođena 19. srpnja 1958. godine u Metkoviću. Pjevačku karijeru započela je sa grupom Trotakt projekt 1981. godine. Alternativni rock novovalnog prizvuka kojeg je sastav njegovao, te poseban imidž, svrstao ih je u kultne sastave 1980-ih godina. Poslije će grupa promjeniti ime u Gracia, čiju okosnicu do danas čine Matija Vuica i njen životni partner Jurica Popović.

Mtija Vuica u gimnazijskim danima (foto: M. Vuica/Instagram)

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP