Prati nas

Show

50-godišnjak koji izgleda kao milijun dolara

Ovaj talijanski pastuh može se pohvaliti isklesanim tijelom na kojem bi mu pozavidjeli i mnogo mlađi muškarci. Istina, još je stvari na kojima bi se Vacchiji moglo pozavidjeti: primjerice jedrilica ili društvo, mnogima od nas nedostupno. No ovakve bicepse i trbušne mišiće mnogi bi mogli imati, samo kad bi svojem tijelu posvećivali toliko pažnje.

Objavljeno

|

Kako biti zgodan?
foto: Instagram

Da su godine samo broj, čuli smo već bezbroj puta. Ali rijetki su oni koji tu izreku tako dobro utjelovljuju poput 50-godišnjeg talijanskog biznismena Gianluce Vacchia čije fotografije i snimke ovih dana preplavljuju internet.

Naime, gospodin Vacchia se može pohvaliti isklesanim tijelom na kojem bi mu pozavidjeli i mnogo mlađi muškarci. Istina, još je stvari na kojima bi se Vacchiji moglo pozavidjeti: primjerice jedrilica ili društvo, mnogima od nas nedostupno. No ovakve bicepse i trbušne mišiće mnogi bi mogli imati, samo kad bi svojem tijelu posvećivali toliko pažnje.

Osim besprijekornog tijela Vacchiju odlikuje i sjajan osjećaj za ritam pa je posve sigurno da je za dobar dio njegovog izgleda zaslužan i boravak na plesnom podiju.

View this post on Instagram

SWIMMING IN THE AIR #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

View this post on Instagram

Flying…. #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.