Prati nas

Promo

Dubrava: Sve o ugovorima, dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju

Četvrtak, 28.9.2017. u 18 sati u knjižnici Dubrava. Sudionicima će pružiti informacije o tome kako se korištenjem pravnih sredstava mogu izbjeći rizici povezani s odlučivanjem o imovini u starijoj životnoj dobi, a posebno u odnosu na ugovore o uzdržavanju. Tribina će se nastaviti razgovorom na temelju pitanja prisutnih.

Objavljeno

|

Knjižnica Dubrava (screenshot: Google maps)

U četvrtak, 28.9.2017. u 18 sati u knjižnici Dubrava, Avenija Dubrava 51a održat će se tribina “Što treba znati kada donosimo odluke o raspolaganju imovinom u trećoj životnoj dobi? (ugovori o uzdržavanju, nasljeđivanje, darovanje)”.

Na javnoj tribini pravnici Hrvatskog pravnog centra i Sindikata umirovljenika Hrvatske sudionicima i sudionicama će pružiti informacije o tome kako se korištenjem pravnih sredstava mogu izbjeći rizici povezani s odlučivanjem o imovini u starijoj životnoj dobi, a posebno u odnosu na ugovore o uzdržavanju. Tribina će se nastaviti razgovorom na temelju pitanja prisutnih.

Tribina  se održava u sklopu projekta „Važno je znati sa 65+“, kojeg provode Hrvatski pravni centar i Centar za socijalnu skrb Zagreb u suradnji sa Sindikatom umirovljenika Hrvatske, Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i udrugom Radio mreža. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.