Knjižnica Dubrava (screenshot: Google maps)

Dubrava: Sve o ugovorima, dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju

Autor: • 27. 09. 2017. • Promo1137 • Verzija za ispis Verzija za ispis

U četvrtak, 28.9.2017. u 18 sati u knjižnici Dubrava, Avenija Dubrava 51a održat će se tribina “Što treba znati kada donosimo odluke o raspolaganju imovinom u trećoj životnoj dobi? (ugovori o uzdržavanju, nasljeđivanje, darovanje)”.

Na javnoj tribini pravnici Hrvatskog pravnog centra i Sindikata umirovljenika Hrvatske sudionicima i sudionicama će pružiti informacije o tome kako se korištenjem pravnih sredstava mogu izbjeći rizici povezani s odlučivanjem o imovini u starijoj životnoj dobi, a posebno u odnosu na ugovore o uzdržavanju. Tribina će se nastaviti razgovorom na temelju pitanja prisutnih.Tribina  se održava u sklopu projekta „Važno je znati sa 65+“, kojeg provode Hrvatski pravni centar i Centar za socijalnu skrb Zagreb u suradnji sa Sindikatom umirovljenika Hrvatske, Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i udrugom Radio mreža. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.