Prati nas

Vijesti

Ljubavni oglasnik: Garešničanka (65) omamljivala i pljačkala muškarce

Šesti muškarac je odbio popiti omamljujući napitak pa je oprezno napustio mjesto zločina, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara.  

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Starije žene za seks
foto: Pixabay

65-godišnja žena iz Garešnice će po odluci sutkinje bjelovarskog Županijskog suda provesti mjesec dana u pritvoru zbog nekoliko teških, a možda i opasnih, krađa.

Naime, sumnja se da je u protekla dva mjeseca objavljivala ljubavne oglase, a s muškarcima se dogovorala preko objavljenog broja mobitela. Kada bi se muškarci željni intimnog druženja pojavili na njenoj adresi, nudila bi ih omamljujućim napitkom od koje bi izgubili svijest, a potom bi im ispraznila novčanike.


Prvoj je besvjesnoj žrtvi ukrala 500 kuna, a drugom čak 3.500 kuna. U jednom je danu u stan namamila još dva uspaljena muškarca, no prvi je bio bez novca, a kod drugog je našla samo 200 kuna. Dan poslije, petoj žrtvi ukrala je 150 kuna, ali to joj nije bilo dovoljno pa je dogovorila još jedno druženje. No šesti muškarac je odbio popiti omamljujući napitak pa je oprezno napustio mjesto zločina, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara.

.

Vijesti

Pernar se oprašta od saborske fotelje; optužuje vas da ste odabrali ‘Soroševu agendu’

Osebujni političar najavljuje da će se kandidirati na idućim izborima, a za aktualni poraz okrivljuje birače koji nisu znali prepoznati njegove kvalitete.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Ivan Pernar, nekadašnji lider Živog zida, a potom šef stranke kojoj je nadjenuo svoje ime, oprašta se od Sabora. Ovom žestokom protivniku cijepljenja, poborniku teorija urota i širitelju lažnih vijesti o migrantima nije pomoglo ni pomirenje s Ivanom Viliborom Sinčićem s kojim je gradio stranku koja se na kraju raspala na podijeli plijena nakon europskih izbora.

“Vrlo je vjerojatno da ćete moći glasati za mene i na idućim izborima. Doduše, do tad će proći još puno vremena. Ono što je bitno je da sam dao sve od sebe. Narod je odabrao one koji služe novom svjetskom poretku, podržavaju Soroševu agendu, narod je odabrao one koji služe globalnoj eliti vjerujući da će ta elite ispunit njegove želje. Dragi narode, ono što si birao to ćeš i dobiti”, kaže Pernar u objavi na Facebooku.


Podsjetimo, nakon debakla Živog zida na lokalnim izborima za loše rezultate u Lici optužili su stare i nemoćne. “Promatrajući izbore, obilazili smo velik broj privatnih kuća i domova za starije i nemoćne. Birači, velik dio njih, nije u stanju čitati, pa traže od članova biračkog odbora da im pročitaju imena sa izbornih lista.  Neki su slijepi, neki polusvjesni, većina jedva pokretni, nemoćni… Za njih osim HDZ-a i Dade nitko i ne postoji”, optužili su tada birače.

Što se Pernara tiče, u travnju je cijelim nizom objava, iz kojih vrišti nedostatak empatije, promovirao tezu da nakon infekcije koronavirusom umiru stariji i bolesnici s kroničnim bolestima, koji bi ionako umrli.

“Je li normalno da država bude paralizirana da bi neki djed živio dulje?” šokantna je izjava kojom se usprotivio protuepidemijskim mjerama koje je proglasio Nacionalni stožer Civilne zaštite.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP