foto: Zagreb.hr

Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima

Autor: • 22. 11. 2017. • Promo935 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Nastavlja se prošlogodišnji uspješni projekt Poklon s pričom, koji prije svega ističe važnost pravih životnih vrijednosti i svega onoga što Božić zaista simbolizira. Ideja je kroz scenografiju, gastronomsku i edukativno-zabavnu ponudu uključiti građane svih dobi, posebice starije i djecu, u razne aktivnosti,.

Ove godine će osobe iz javnog života svoje poklone – ručno izrađene kuglice za bor – darovati Superseniorima. Kuglice će biti izložene tijekom cijelog Adventa, a moći će se i zamijeniti za donaciju, čiji cijeli iznos ide Zakladi Zajednički put za različite modele pomoći i rada sa starijim osobama.Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zahvalio je organizatorima na doprinosu ovogodišnjem programu Adventa te pozvao sve građane da se aktivno uključe u Projekt a samim time i u doniranje sredstava. Ova akcija ima samo jedan cilj – uključivanje osoba starije životne dobi u svakodnevicu poticaj da budu što aktivniji i imaju što bogatiji i bolji život.

“Ponosna sam što je naš projekt ove godine posvećen Superseniorima, koji zaslužuju svu našu pozornost i skrb. Oni su mudriji, s puno više iskustva, topliji, emotivniji, a najmanje što im mi možemo dati zauzvrat jest da im omogućimo da budu što sretniji”, rekla je generalna direktorica tvrtke Adria Media Zagreb Ivona Čulo zahvalivši predsjednici i gradonačelniku što su prepoznali njihovu inicijativu.

“Vjerujem da će ovaj projekt pridonijeti osvještavanju javnosti o potencijalima koje starije osobe imaju i kojima doprinose boljitku zajednice”, naglasila je upraviteljica Zaklade Zajednički put Ines Vrban, a pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić istaknula je da su osobe starije životne dobi u fokusu socijalne politike Grada Zagreba.

Pokroviteljica projekta je predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.