Prati nas

Ljubav

Nevina (54): Žele me samo muškarci u kasnim šezdesetima

Mnogi od njih u meni vide potencijalnu partnericu koja još dobro zarađuje i koja im može podebljati penzije. Rado bih se riješila svoje nevinosti, ali nisam toliko očajna da se jeftino prodam.

Objavljeno

|

Kako izgubiti nevinost?
foto: Pixabay

Svoju neobičnu priču s čitateljima uglednog The Guardiana podijelila je čitateljica koja je svoju nevinost uspješno sačuvala u drugom poluvremenu života.

Ne vidim svrhu seksu bez emocionalne povezanosti. Nikada nisam uspjela pronaći nekoga prema kome bih osjetila tu povezanost, a da je on bio seksualno zainteresiran za mene. Nije to nešto što sam očekivala u životu.

Bila sam kršćanka koja ne vjeruje u vanbračni seks i taj sam stav držala do ranih tridesetih godina kada sam vjerovala da će se taj netko ipak pojaviti. Moja debljina mi je bila neprijatelj. I moja inteligencija. I moja karijera koja je tjerala sve koji su htjeli zarađivati više od žene. U tridesetima sam živjela s muškarcem, ali nismo nikada bili službeno u vezi i nikada nismo imali seks, a dijelili smo krevet.

U četrdesetima sam učinila nezamislivo – pitala sam nekoliko muškaraca koje sam znala najmanje godinu dana za seks. Odbili su me.

Prijatelji su mislili da sam lezbijka. Čak sam i ja razmišljala o tome, zahvaljujući svojoj nesreći s muškarcima. Nakon par mjeseci „istraživanja tržišta“, zaključila sam da me žene ne privlače.

Danas, svi muškarci koji se zanimaju za mene su u kasnim šezdesetima. Mnogi od njih u meni vide potencijalnu partnericu koja još uvijek dobro zarađuje i koja im može podebljati penzije. Ne gledaju me kroz romantične naočale.

Najgore mi je kad ljudi kažu da sam preizbirljiva, uključujući nasumične muškarce koji mi ulijeću prilikom zatvaranja barova i ogavno se ponašaju kada ih dobijem. Onima koji mi govore da se moram riješiti ideje o „emocionalnoj povezanosti“ sa seksualnim partnerima kažem: „Rado bih se riješila svoje nevinosti, ali nisam toliko očajna da se jeftino prodam.“

Nešto vas muči? O nečemu razmišljate?  Nešto što niste nikome priznali, a voljeli biste anonimno podijeliti s drugima i vidjeti kakva su njihova razmišljanja? Kliknite ovdje i napišite nam sve, a mi ćemo to novinarski urediti, objaviti i podijeliti s našim čitateljima. Ispričajte nam cijelu priču, sa što više istinitih detalja.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.