foto: Advent na Zrinjevcu, PR

Već je počelo, besplatni tramvaj vikendima sve do kraja Adventa

Autor: • 01. 12. 2017. • Vijesti686 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Grad Zagreb već dvije godine zaredom nosi titulu najbolje europske adventske destinacije, a raznolik i bogat program događanja i ove će godine privući Zagrepčane i brojne goste grada.
Kako bi se osigurao pravi doživljaj zimske bajke,  svakog vikenda tijekom Adventa u Zagrebu, sve do 7. siječnja, Zagrebački električni tramvaj besplatno će prevoziti putnike.

Javni gradski prijevoz bit će besplatan na području grada Zagreba, odnosno na području I. tarifne zone, u dane vikenda, točnije petkom od 12 sati, do nedjelje u ponoć, i to već od petka, 1. prosinca. Zbog uobičajeno veće potražnje, posjetitelje će svakodnevno  u adventskom razdoblju besplatno, sve do ponoći,  prevoziti i zagrebačka Stara dama – uspinjača, objavio je ZET.“Sve vas drage Zagrepčanke i Zagrepčani, kao i naše goste, pozivam da iskoristite ovu adventsku povlasticu i da svoje limene ljubimce ostavite kod kuće da se malo odmore!” poruka je gradonačelnika Milana Bandića.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.