Prati nas

Show

Big Brother seniori: Samo troje kandidata starijih od 40 godina

Za razliku od prošle sezone, nema kandidata starijih od 50 godina. Od ukupno 18 stanara, samo ih je troje starijih od 40. Posljednji stanar raskošne RTL-ove kuće u zagrebačkoj Dubravi osvojit će pola milijuna kuna. 

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

screenshot: RTL

Počela je nova sezona hrvatskog Big Brothera u kojoj, za razliku od prošle sezone, nema kandidata starijih od 50 godina. Od ukupno 18 stanara, samo ih je troje starijih od 40. Posljednji stanar raskošne RTL-ove kuće u zagrebačkoj Dubravi osvojit će pola milijuna kuna.

Big brother kandidati

Bojana Lončarević (screenshot: RTL)

Bojana Lončarević

Riječanka Bojana ne želi otkriti svoje godine. Kaže, ima ih sasma dovoljno za sudjelovanje u emisiji. Ova kuharica na privremenom radu u Austriji za sebe kaže da je bahata do srži, ali i da mrzi bahate osobe. Veseli ju skrbiti o napuštenim životinjama. Dominantna je, ne podnosi isprazne razgovore, mrzi materijaliste, nacionaliste i šoviniste. Razvedena je majka jedne kćerke. Kaže, najbolji scenarij bi bio da se ne zaljubi u BB kući, a najgori bi bio da se zaljubi u BB kući. Jesmo li rekli da obožava životinje?


big brother kandidati

Dubravka Ujević Veron (screenshot: RTL)

Dubravka Ujević Veron

Inženjerka prometa Dubravka iz Vinkovaca ima 46 godina, ali živi u Zagrebu. Od prvog je supruga bila mlađa 14, a o drugog je starija 12 godina jer, kaže, mlađe je slađe. Htjela je biti majka, ali to se nije dogodilo. “Hoću li imati djece? Mislim da ne, jer smatram da sam prestara. Da sam mogla, želja bi mi bila roditi dječaka jer smatram da muškarci prolaze puno bolje u životu, imaju veće plaće, nemaju menstruaciju, ne muče se kao žene, ne rađaju i da se ponovno rodim – željela bih biti muško!” izjavila je simpatična Dubravka.

Big Brother kandidati

Marijan Lisak (screenshot: RTL)

Marijan Lisak

Bajker Marijan je rođen prije 48 godina u Zagrebu, no živi u Zadru. Bivši je pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko. Razveden je i ima 23-godišnje sina. „Kad sam bio mlađi, mislio sam da ću u ovim godinama imati sretnu obitelj, puno djece, dobru ženu i da ćemo svi biti sretni, ističe, no smatra kako još ima vremena za pronalazak srodne duše. Smatra da je najviše pogriješio kad se iz Australije, zbog ljubavi, vratio u Hrvatsku. Za žene kaže da su sve proračunate, imaju svoje mišljenje i sve je dobro dok se ima, a kad se nema, pokupe svoje prnje i odu. Ogorčen je, objašnjava, zbog loših iskustava, jer uvijek naleti na loše žene.

.

Show

Joža Manolić odgodio je proslavu 100. rođendana, zadovoljan je radom policije

Zbog epidemije najdugovječniji hrvatski političar otkazao je slavlje. Čini se da će istu sudbinu imati i njegova najava osnivanja vanparlamentarnog Kluba stogodišnjaka.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

“Datum mog rođendana ostaje isti, njega ne mogu promijeniti, u nedjelju ću imati 100 godina. Ali proslavu, nažalost, moram odgoditi za neko bolje vrijeme”, kazao je Novom listu hrvatski James Bond – Josip Joža Manolić.

“Poslao sam prijateljima pozivnice, ali zasad od toga nema ništa i svima ću im naknadno javiti novi termin”, objašnjava. Uglavnom boravi kod kuće i pridržava se svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.


“Svi moramo ići u korak s mjerama što ih je država uvela. Dosta to oni dobro rade. Posebno je važno što otkrivaju zaražene i zatim prate sve njihove kontakte. Samo se tako može spriječiti daljnje širenje zaraze. To su, istina, policijske metode, ali su vrlo korisne u okolnostima kada nemamo još ni cjepiva ni lijeka”, analizira Manolić, koji ima značajno iskustvo rada u represivnom aparatu.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP