Prati nas

Show

Big Brother seniori: Samo troje kandidata starijih od 40 godina

Za razliku od prošle sezone, nema kandidata starijih od 50 godina. Od ukupno 18 stanara, samo ih je troje starijih od 40. Posljednji stanar raskošne RTL-ove kuće u zagrebačkoj Dubravi osvojit će pola milijuna kuna. 

Objavljeno

|

screenshot: RTL

Počela je nova sezona hrvatskog Big Brothera u kojoj, za razliku od prošle sezone, nema kandidata starijih od 50 godina. Od ukupno 18 stanara, samo ih je troje starijih od 40. Posljednji stanar raskošne RTL-ove kuće u zagrebačkoj Dubravi osvojit će pola milijuna kuna.

Big brother kandidati

Bojana Lončarević (screenshot: RTL)

Bojana Lončarević

Riječanka Bojana ne želi otkriti svoje godine. Kaže, ima ih sasma dovoljno za sudjelovanje u emisiji. Ova kuharica na privremenom radu u Austriji za sebe kaže da je bahata do srži, ali i da mrzi bahate osobe. Veseli ju skrbiti o napuštenim životinjama. Dominantna je, ne podnosi isprazne razgovore, mrzi materijaliste, nacionaliste i šoviniste. Razvedena je majka jedne kćerke. Kaže, najbolji scenarij bi bio da se ne zaljubi u BB kući, a najgori bi bio da se zaljubi u BB kući. Jesmo li rekli da obožava životinje?


big brother kandidati

Dubravka Ujević Veron (screenshot: RTL)

Dubravka Ujević Veron

Inženjerka prometa Dubravka iz Vinkovaca ima 46 godina, ali živi u Zagrebu. Od prvog je supruga bila mlađa 14, a o drugog je starija 12 godina jer, kaže, mlađe je slađe. Htjela je biti majka, ali to se nije dogodilo. “Hoću li imati djece? Mislim da ne, jer smatram da sam prestara. Da sam mogla, želja bi mi bila roditi dječaka jer smatram da muškarci prolaze puno bolje u životu, imaju veće plaće, nemaju menstruaciju, ne muče se kao žene, ne rađaju i da se ponovno rodim – željela bih biti muško!” izjavila je simpatična Dubravka.

Big Brother kandidati

Marijan Lisak (screenshot: RTL)

Marijan Lisak

Bajker Marijan je rođen prije 48 godina u Zagrebu, no živi u Zadru. Bivši je pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko. Razveden je i ima 23-godišnje sina. „Kad sam bio mlađi, mislio sam da ću u ovim godinama imati sretnu obitelj, puno djece, dobru ženu i da ćemo svi biti sretni, ističe, no smatra kako još ima vremena za pronalazak srodne duše. Smatra da je najviše pogriješio kad se iz Australije, zbog ljubavi, vratio u Hrvatsku. Za žene kaže da su sve proračunate, imaju svoje mišljenje i sve je dobro dok se ima, a kad se nema, pokupe svoje prnje i odu. Ogorčen je, objašnjava, zbog loših iskustava, jer uvijek naleti na loše žene.

.

Show

Svi su oduševljeni Terezinom suradnjom s Letom 3: ‘Tere, daj jedan rock album!’

‘Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!’

Objavljeno

|

Autor

Tereza Kesovija (81) doista se ne boji ničega pa ni uhvatiti u koštac s glazbenim izričajem kakvoga nikada nije njegovala. Omiljena hrvatska pjevačica tako je s riječkom grupom Let 3 snimila novu verziju njihove pjesme “Sam u vodi” s debitantskog albuma “Two dogs fuckin'” iz 1989. godine.

“U glavi tiho, poput vodene priče, oni laju kao ribe, telefoni sasvim tamni” stari su stihovi koji su u Terezinoj izvedbi nanovo oduševili obožavatelje Letovaca. “Divna Tere i najbolji bend na svijetu! Kakva razvaljotka! Tere, molim te jedan rock album! Ovo treba biti lektira za ovu našu djecu zatrovanu narodnjacima” samo su neki komentari ostvaljeni na Youtube kanalu Dallas Recordsa koji je i objavio snimku. Poslušajte!


“Tereza je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!” napisao je pjevač Leta 3 Zoran Prodanović Prlja na službenoj Facebook stranici benda.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP