Tko je Milan Kujundžić?
Milan Kujundžić (foto: vlada.hr)

Kujundžić objavio da je našao lijek za preduge liste čekanja

Autor: • 11. 01. 2018. • Vijesti524 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Liste čekanja nisu se produžile i to je svugdje u svijetu problem, rekao je za javnu televiziju ministar zdravstva Milan Kujundžić, no hrvatska vlada zna kako tomu doskočiti.

“Mi smo iznašli rješenje. Mi smo krenuli u pilot- projekt prije nekoliko mjeseci, a sada idemo u sve bolnice s prioritetnim listama čekanja gdje će ozbiljni bolesnici koji imaju prirodu bolesti koja ne može čekati biti riješeni unutar tri dana kod mjerodavnog specijalista. Time ćemo riješiti ozbiljne bolesnike”, najavio je.Pojasnio je da će obiteljski liječnik imati informatičku mogućnosti pacijentu osigurati u roku od tri dana pregled kod specijalista, a specijalist ako potvrdi sumnju u ozbiljnu bolest, u roku dva do četiri tjedna ima mogućnost “riješiti sve dijagnostičke i terapijske oblike”.

“Time ćemo riješiti ozbiljne bolesnike, a ovo drugo je nešto što će zahtijevati vrijeme i novac, što ne ide lako”, rekao je Kujundžić na pitanje o listama čekanja.

izvor: MojeVrijeme.hr

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.