Prati nas

Show

Navojec kao hrvatski Jagger, čeka bebu u sedamdesetoj!

Popularni hrvatski glumci srednje generacije uskoro će dobiti brata ili sestru. Kasno roditeljstvo sve je češće u svijetu pa i u Hrvatskoj.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Goran i Zlatko Navojec (foto: Promo)

Bjelovarski poduzetnik Zlatko Navojec (70) sa suprugom Rajkom (49), ove će godine dobiti dijete. Tako će naši omiljeni glumi Goran (47) i Bojan (41) uskoro dobiti brata ili sestru, potvrđeno je Jutarnjem listu. Zlatko i Rajka navodno su dulje priželjkivali bebu, javlja 24 sata.

Supružnike je upoznala Zlatkova bivša supruga Mira, mama Gorana i Bojana, koja je ujedno Rajkina rođakinja.


Goran i Zlatko su krajem prošle godine snimili božićnu reklamu za pivo u kojoj su željeli potaknuti očeve i sinove da u vrijeme blagdana budu brižni prema najmilijima.

Kasno roditeljstvo sve je češće u svijetu pa i u Hrvatskoj. Podsjetimo, legenda rock glazbe Mick Jagger postao je osmi puta otac u 73 godini.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP